LUKSUZNO: Aca Lukas poklonio auto Sonji za rođendan! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 8

- Sonji sam poželeo još jednu bebu, pa neka se moj Čupo potrudi - rekao je Aco Pejović

Sonja Vuksanović proslavila je 38. rođendan, a tom prilikom suprug Aca Lukas ju je obradovao novim automobilom. U provodu su uživali i Brena, Aco Pejović, ali i Žika i Dajana, koji demantuju da se razvode.

- Sada me mnogo pitaš, to je širok pojam. Da li te zanima šta sam joj poklonio protekli mesec, ili šta ću joj tek pokloniti. Za rođendan je dobila lep auto i malu bundu. Uglavnom kupujem ono što i sam mogu da koristim - kroz smeh se našalio Aca, dok je Brena dodala da ne voli da izlazi.

- Ja zaista nemam puno prijateljica, ali Sonja mi je odlična drugarica, volim i nju i naravno Acu. Ma, celu porodicu Vuksanović - istakla je Lepa Brena.

- Sonji sam poželeo još jednu bebu, pa neka se moj Čupo potrudi - dodao je Pejović.

Kako je bilo na proslavi, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarajaj

    21. mart 2014 | 10:26

    Ha ha Breni jedna od najboljih drugarica.. Kupio Aca Sanji auto.. Koji to ne rece.. I ha ha malu bundu... Skup za smjeh... Samo hvalisanje.. Sram vas bilo radi ovog naroda koji zivi na minimumu.. vi i dalje svoje seljacke izjave... gadite se vise ovom narodu ... Aco ima divan glas , to je cinjenica, ali je glup, ruzan.. Rijecnik kocijasa..

  • Drustvo

    20. mart 2014 | 20:18

    Seljana .....

  • Bad to the Bone

    20. mart 2014 | 23:10

    Pare su da se trose a zena mora da se postuje. Dzentlmenski akt od Ace. Sretan rodjendan i u zdravlje da se voze novim autom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA