Spajdermen protiv Džejmija Foksa, jedan dan do zvaničnog trejlera! (FOTO)

 
  • 0

- Ujed pauka mu samo omogućava da ispuni ono što već zna da je ispravno. Kao i mnogi, kao tinejdžer sam se često osećao zarobljeno u sopstvenoj koži - priča Endru Garfild koji je ovog superheroja igrao i 2012. godine

U filmu "Čudesni Spajdermen 2" koji u naše bioskope stiže 24. aprila, Piter Parker će morati da se suoči sa novim neprijateljem, moćnim Elektrom kojeg igra neverovatni Džejmi Foks.

Samo jedan dan ostao je do zvaničnog trejlera filma, a Endru Garfild priznaje da je ovom ulogom ispunio jedan od svojih dečačkih snova:

- On je veliki pozitivac! Ujed pauka mu samo omogućava da ispuni ono što već zna da je ispravno. Kao i mnogi, kao tinejdžer sam se često osećao zarobljeno u sopstvenoj koži. Zato je Spajdermen najpopularniji superheroj, njegova priča je univerzalna. On mi je mnogo značio još od malena, jer je prerastao u simbol, nesavršenog junaka koji nosi crtu ljudskosti, ali koji se trudi da uradi pravedne stvari i da se zauzme za ljude koji ne mogu sami da se odbrane. Oduvek me je fascinirala njegova borbenost i požrtvovanost. Počastvovan sam što sam dobio priliku da ga igram, iako sam ja samo momak sa maskom, dok Spajdermen pripada svima - rekao je poznati glumac koji je ovu ulogu igrao i 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA