JADNA DECA: Đake muče Biberovim pesmama! (VIDEO)

 
  • 1

U srednjoj školi u Vašingtonu učenicima u pauzama između časova puštaju hit "Baby" kanadske zvezde, a tortura će se nastaviti sve dok se ne prikupi novac za decu u Africi

Lepo kažu ljudi da je put u pakao popločan dobrim namerama, a najbolji primer je slučaj iz jedne srednje škole u Americi u kojoj nesrećne đake maltretiraju stalnim puštanjem pesme "Baby" Džastina Bibera, i to sve zato što žele da nateraju učenike da daju dobrotvorni prilog za siročad iz Gane!

Izvesni Zak Čemberlejn, predsednik đačkog saveta srednje škole "Tenino" u Vašingtonu, došao je na genijalnu ideju kako da skupi 500 dolara za humanitarnu akciju i odlučio je da školskim drugovima preko razglasa na svakom odmoru i tokom pauze za ručak pušta pesmu "Baby" sve dok se ne prikupi tražena suma.

Malo je reći da su učenici na pragu nervnog sloma, i većina njih kaže da imaju osećaj kako će im glava eksplodirati kao i da im je muka od Džastina Bibera.

Na njihovu žalost, do sada je prikupljeno samo 330 dolara i njihovo mučenje neće skoro prestati.

(Telegraf.rs/ Nydailynews.com)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    23. jul 2015 | 17:58

    Kako mogu da muce decu sa "baby" to je hit uz to se djuska!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA