TELEGRAF OTKRIVA: Rada Manojlović teši Noleta u Dubaiju!

 
  • 3

Zgodna pevačica otputovala juče u Dubai na poziv Novaka Đokovića, kako bi večeras pevala na žurki najboljeg tenisera sveta

Zvezda "Granda" Radmila Manojlović otputovala je juče u Emirate, da bi večeras zapevala na slavlju koje za svoje prijatelje organizuje Novak Đoković.

Zgodna pevačica obrela se u Dubaiju na lični Noletov poziv, a prvobitno je bilo planirano da uveliča pobedu u slučaju još jednog Đokovićevog trijumfa na teniskom turniru koji je osvajao poslednje tri godine. Ipak, iako je poražen u polufinalu od Marija, Nole je odlučio da za prijatelje napravi mini-slavlje na kojem će nastupiti Rada.

Poznato je da je Novak Radin veliki fan, a srpski mediji su čak i spekulisali o njihovoj navodnoj vezi. Ove spekulacije su posebno aktuelizovane nakon što su ih paparaci "Scandala" uslikali u zagrljaju ispred kluba "Bolero" u kome je naša reprezentacija slavila pobedu u Dejvis kupu. Upravo na Noletovo insistiranje, jedna od najpopularnijih Zvezdi "Granda" nastupila je i na tom slavlju, a kao razlog "intimnijih" poza na fotografijama navedeno je prijateljsko opraštanje nakon žurke.

(A. Veković / foto: Scandal)

Video: Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    3. mart 2012 | 03:11

    Ne, ovo je bilo na kvarnjaka. Rado do juce si cuvala koze a sad bi da budes devojka Novaku.

  • ivo

    2. mart 2012 | 22:53

    ma zvekno je nole garant!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA