U ponedeljak počinje novi rijaliti na "Pinku"! (VIDEO)

 
  • 16

U najnovijem šou "Odavno posvađane" Jelena Golubović i Vendi moraće da žive zajedno pet dana u nedelji, a najzanimljivija dešavanja, kao i brojne svađe dve rivalke, publika će moći da prati svakog radnog dana u 17 sati

Iako se popularna "Farma" završila pre nešto više od dva meseca, obožavaoci rijaliti programa nisu dugo čekali do novih epizoda iz života poznatih, naravno, pod kontroslisanim uslovima produkcije, a ovoga puta agoniju realističnog TV šoua nastavljaju dve najveće rivalke domaće estrade - Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi.

Poznato je da rediteljka i samoproklamovana žena-mislilac već godinama nisu u dobrim odnosima. Iako je od javne svađe u uživo emisiji prošlo više od 15 godina, ljute rivalke otkopaće ratne sekire kada ih produkcija smesti da žive u istoj kući.

Rijaliti emisjia "Odavno posvađane" pratiće Jelenu i Vendi u korak tokom pet dana nedeljno, dok će njih dve, osim zajedničkog života, deliti i specijalne zadatke.

Ljubitelji ovog TV formata moći će da aktuelna dešavanja prate radim danima u 17 sati, dok se premijerna epizoda očekuje u ponedeljak, 17. februara.

Pogledajte kako će sve to izgledati:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadivljen

    14. februar 2014 | 15:31

    Stvarno sam odusevljen. Hvala sto nam pricinjavate retke trenutke srece I zadovoljstva. Ne mogu da verujem...Ne mogu da docekam...

  • ..

    14. februar 2014 | 15:18

    To se samo kod vas radja :D

  • Mana

    14. februar 2014 | 16:51

    Evo pozivam produkciju ovog "mega projekta" kojim će narednih meseci zaludjivati narod, da prihode od barem jednog glasanja daju bolesnoj deci, da bi mogli da kazemo da u svakom zlu ima nečeg dobrog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA