Jelena Golubović i Vendi čiste "Farmu" i takmiče se koja je bolja konobarica

 
  • 4

Bivše učesnice "Farme" već neko vreme snimaju rijaliti koji će se emitovati u televiziji "Pink" i gde se takmiče između sebe u različitim disciplinama

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi već nekoliko dana snimaju novi rijaliti koji će se emitovati na televiziji "Pink". U ovom formatu zabavnog karaktera bivše učesnice "Farme" se takmiče između sebe u različitim zadacima.

Tako, pre nekoliko dana  Jelena i Vendi su prikupljale potpise za kandidaturu za gradonačelnika Beograda a brojni sugrađani su se pribojavali da će Golubovićeva zaista ući u trku za prvu ženu prestonice. Tokom današnjeg dana, ljute rivalke su boravile na imanju u Lisoviću i takmičile su se ko će pre da ga očisti.

U narednim danima, Jelenu i Vendi očekuju zadaci u konobarisanju ali i u drugim disciplinama. Da podsetimo, Golubovićeva i Vukelićeva nedavno su se u okviru izvršenja zadataka potukle i na ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moj komenta

    13. februar 2014 | 17:08

    Bogatstvo srpskog jezika jos jednom dolazi do izrazaja...ovo na slici su dve najobičnije uličarke

  • PopBrazil

    13. februar 2014 | 17:35

    PINK " TV" je trovač i zatupljivač naroda! U svrhu politike, što smo mi tupaviji to oni bolje i više kradu! Ali krivica je na narodu koji sam bira šta će da gleda i kako će se edukovati!

  • Sasa

    13. februar 2014 | 19:06

    Gadluk...pih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA