Porodica Majkl Džeksona prevarila državu za 700 miliona dolara!

 
  • 2

Majklova porodica i računovođa Džojn Meklejn državi su dužni 505 miliona zbog neplaćenog poreza na zaostavštinu, kao i 197 miliona u vidu taksi i kazni za lažno prijavljenu vrednost imovine kralja popa

Porodica Majkla Džeksona nakon njegove smrti prijavila je državi njegovnu ukupnu imovinu, koja je procenjena na sedam miliona dolara, međutim, četiri godine kasnije, ispostavilo se da je stvarna vrednost zaostavštine kralja popa mnogo veća.

Naime, Poreska služba je nakon temeljna istrage utvrdila da je ukupna vrednost imanja pokojnog pevača 1,13 milijardi dolara, što prilično nadmašuje prijavljenu vrednost.

Uz kamate i sve izostale uplate, Majklova porodica i računovođa Džojn Meklejn sada su državi dužni 702 miliona dolara, odnosno, 505 miliona dužni su na ime neplaćenog poreza, a ostalih 197 miliona su takse i kazne za lažno prijavljenu vrednost imovine.

(Telegraf.rs/latimes.com)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prava država

    9. februar 2014 | 15:49

    On je plaćao porez na sve to, a kada je umro - oni kojima je ostalo - treba opet da plate porez pa su znači oni prevarili državu? Izvinite, je l' može neko da me probudi?

  • lvan

    9. februar 2014 | 17:45

    Pa pise u tekstu: "porez na zaistavstinu". Porez se ne placa jednom u zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA