I ONE SU SRPSKO BLAGO: Ovo su najuspešnije Srpkinje u Holivudu! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 19

Koko Ostin, Stana Katić, Saša Aleksander i Ana Aleksander su devojke koje osvajaju Zapad i ponosno ističu da su srpskog porekla

Naslovne stranice svetskih magazina preplavljene su tekstovima o najuspešnijim Srpkinjama koji osvajaju Holivud svojim talentom i izgledom. Među najuspešnijima su starleta i supruga repera Ajs Tija, Koko Ostin, glumice Stana Katić (koja se proslavila u seriji "Kasl"), Ana Aleksander, ali i Saša Aleksander.

Tako je pre nekoliko dana jedna od najpoznatijih američkih starleta Koko Ostin, na društvenoj mreži "Tviter" ponosno istakla da je Srpkinja! Supruga svetski poznatog repera i glumca Ajs Tija je u odgovoru jednom obožavaocu, na pitanje šta je po nacionalnosti, poručila da je srpskog porekla, baš kao što je to uradila i pre nekoliko godina, kada je na drugoj društvenoj mreži postavila sliku iz devojačkih dana.

- Na ovoj slici sam brineta i imam 14 godina. Mislim da baš i ne izgledam kao Srpkinja. Inače, to je zemlja iz koje su došli moji preci - izjavila je tada Ostinova.

Popularna TV glumica Stana Katić, rođena je u Kanadi. Proslavila se najpre u seriji "24 sata", a zatim i u hit seriji "Kasl" (prikazuje se i kod nas), u kojoj igra glavnu ulogu - detektivku Kejt. 

Stanin otac je Srbin, poreklom iz dalmatinskog gradića Vrlika, koji je sa suprugom emigrirao u Kanadu još pre raspada Jugoslavije. Osim srpskog i engleskog, Stana tečno govori još tri jezika, a čak je, na njegovo insistiranje, naučila popularnog američkog voditelja Džimija Kimela da psuje na srpskom!

Ovako Stana priča srpski:

Saša Aleksander je već godinama popularna u Americi. Budući da se zove Suzana Drobnjaković, roditelji su smatrali da je bolje da skrati ime i preuzme umetničko- Saša. Trenutno igra glavnu ulogu (doktorku Moru Ajls) u izuzetno gledanoj američkoj seriji "Rizoli i Ajls".

Saša je često posećivala rodbinu na selu, gde je znala da provede ceo letnji raspust.

Još jedna Srpkinja koja je oduševila holivudske reditelje je Ana Aleksander, koja se proslavila golišavim scenama u filmu "Chemistry". U američkom sitkomu "The Edžes" igra Srpkinju Tatjanu koja sve vreme priča na srpskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milisav Lukovic

    26. januar 2014 | 18:11

    bravo lepotice , samo napred , ne zaboravite dedovinu

  • Nikola

    26. januar 2014 | 18:05

    Imamo mi jos lepih zena u la

  • galil

    26. januar 2014 | 18:12

    a Nataša Pavlović i Mila Jovovic , kao i Holly Valence??/ Mili i Holly Srpkinje sa oceve strane, Natasa 100% Srpkinja ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA