SAŠA POPOVIĆ: Pevače koji mi dođu u džemperu na snimanje izbacujem iz emisije!

 
  • 13

"Upozoravam pevače, ovo je velika scena, ovo je velika emisija, a vidim da neki dolaze u džemperu i farmericama u kojima idu po ulici i sede u kafiću", oštar je bio direktor "Granda"

Čelnik "Grand produkcije" Saša Popović ogorčen je na pevače jer ne vode računa o svom izgledu i ne poštuju kodeks oblačenja pri pojavljvanju u emisiji "Narod pita", te u studio dolaze nesređeni i neprikladno odeveni.

Ovim povodom Popović je sve pevače iskritikovao jer svojim neodgovornim ponašanjem vređaju i njega i publiku. On je dodao i da ga izuzetno nervira njihova garderoba, jer ne žele da se potrude oko nje.

- Upozoravam pevače, ovo je velika scena, ovo je velika emisija, a vidim da neki dolaze u džemperu i farmericama u kojima idu po ulici i sede u kafiću. Evo javno ih upozoravam, ako još neko tako dođe, izbaciću ga! - rekao je Popović.

On je dodao i da je već hteo da izbaci nekoliko njih, ali nije želeo da ih javno bruka, te da je ovo i poslednje upozorenje za sve.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iii

    21. januar 2014 | 12:35

    A kakav si ti bi ? Havajska kosulja,core i harmonika veca i dan danas od tebe !!! Kodeksi moraju da se postuju,slazem se,ali nista ne fali dzempercicu i farmerkama !

  • Victoria Rodic

    21. januar 2014 | 13:02

    a ti i brena dva neukusa -obućeni kao kod kineza

  • Su

    21. januar 2014 | 12:55

    Dzemper i farmerke ne mogu,ali zato zene kao prostitutke ulaze na velika vrata! Bas me zanima koji stil vise vredja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA