Dačić na premijeri filma Montevideo, vidimo se u Gračanici

 
  • 2

Srpski premijer, Aleksandar Vulin i filmska ekipa predvođena režiserom Draganom Bjelogrlićem na Kosovo su stigli u pratnji policije Euleksa

Premijer Ivica Dačić stigao je u Gračanicu gde je prisustvovao premijeri filma "Montevideo, vidimo se". Sa Dačićem su došli i ministar bez portfelja Aleksandar Vulin i filmska ekipa predvođena režiserom Draganom Bjelogrlićem. Oni su do Gračanice doputovali u pratnji policije Euleksa.

Duž puta Priština - Gračanica na svakih sto metara nalazi se po jedan kosovski saobraćajni policajac, a Dačić, Vulin i Bjelogrlić posetu su počeli obilaskom manastira Gračanica. Na ulazu ih je dočekao iguman Ilarion, koji je starešina manastira Draganac kod Gnjilana. Inače, Ilarion je svetovno ime nekadašnjeg glumca i gitariste Rastka Lupulovića koji se zamonašio sredinom devedesetih.

Prva projekcija je održana u 13, a druga počinje u 16 časova.

Da podsetimo, ostvarenje "Montevideo, vidimo se" je nastavak filma "Montevideo, bog te video" a beogradska premijera je zakazana za sredu, 15. januar, u "Sava centru".

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FIKI92le

    14. januar 2014 | 16:19

    moze ministar da ide na premijeru a ne moze da primi coveka koji je iseko prst zbog ratne dnevnice,serem vam se na montevideo,sram!

  • seksoman

    14. januar 2014 | 17:06

    idu izbori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA