Stojke i njegova bivša se ignorisali u klubu (FOTO)

 
  • 14

Bivši ljubavni par prisustvovao je žurki u jednom popularnom beogradskom klubu gde su se provodili u sopstvenoj režiji

Dejana Živković i Vladimir Stojković, koji su do nedavno bili u emotivnoj vezi, provodili su se u beogradskom klubu "Dragstor Play", na događaju pod nazivom "Let's be weird together". Bivši ljubavni par došao je žurku odvojeno, i bili su svakako u centru pažnje.

Atraktivna manekenka bila je u muškom društvu, a kako saznajemo, nije se pozdravila sa svojim bivšim dečkom i uživala je u sopstvenoj režiji.

S druge strane, Stojke je takođe ludo provodio u klubu a u jednom momentu je "uhvaćen" kako je zapalio cigaretu upaljačem jednoj devojci.

Pored Dejane Živković i Vladimira Stojkovića, žurki su prisustvovali i košarkaši Crvene Zvezde Čarls Dženkins, Demarkus Nelson i Boban Marjanović, kao i poznati srpski teniser Viktor Troicki.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    9. januar 2014 | 12:01

    Moja mama izgleda mladje od ove.Uzas

  • Incognito

    9. januar 2014 | 12:10

    Ih, bre, šta propustih! Molim vas da nas ubuduće unapred obavestite o njihovom kretanju a ne da lutamo po gradu u potrazi za ovako bitnim likovima. Ja sam izgleda baš omašila klub to veče, nije bilo nikog od poznatih:-( Ipak, provod je bio vrhunski, zamislite!

  • Mateja

    9. januar 2014 | 12:37

    bas me je to zanimalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA