Milan tajno izveo Severinu i Aleksandra iz porodilišta!

 
  • 0

Severina i Milan su trenutno u njenom stanu u Splitu i to će im biti baza do daljnjeg

U nedelju oko 21.00h splitsko porodilište napustili su Severina i njen sin Aleksandar! I to u najvećoj tajnosti! Pošto nije mogla da trpi medijski pritisak, Seve je odlučila da potpuno neočekivano sinoć izađe iz porodilišta.

Vest je potvrdio je i Severinin menadžer Tomica Petrović.

"S obzirom na informacije koje smo imali da neke redakcije neće poštovati molbu za neobjavljivanje fotografija Severininog i Milanovog sina Aleksandra, koje bi mogli da snime prilikom njihovog izlaska iz porodilišta, Severina je odlučila da bez najave medijima napusti porodilište, što je i uradila."

Severina je sačekala da joj medicinska sestra poslednji put objasni kako da previja malog Aleksandra. Instrukcije je slušao i Milan koji je sa njima u sobi.

Hrvatski mediji pišu da kada je druga sestra ušla u Severininu sobu posle 15 minuta i da je doživela šok kada je videla da pevačice nema.

Menadžer je medije obavestio SMS-om da je Severina sa sinom izašla iz porodilišta. Iz bolnice su otišli i Severinina nećaka Mia Popović i obezbeđenje koje je stajalo ispred Severinine sobe. Za njen odlazak je znao je samo dr Tomislav Strinić, šef splitskog porodilišta, koji ju je i porodio. U nedelju joj je, nagađa se, izvadio konce od carskog reza.

Kako piše hrvatski list "24 sata", Milan Popović (45) je insistirao da ne izađu na glavni ulaz. Severini je plan izložio tek u nedelju, jer je još u subotu popodne ona sestrama pokazivala haljinu u kojoj će izaći pred fotoreportere. Tog dana nestao je i otirač koji je “kralj bakra” darovao bolnici. Bio je mokar od kiše, pa su ga čistačice stavile da se suši.

Severina i Milan su sa sinom otišli u njen stan na Žnjanu koji je iz predostrožnosti bio zamračen.

Sutra ujutru, Milan se iz stana odvezao taksijem, belim mercedesom koji vozi Severinu kad je u Splitu. Iz Severininog stana izašla je njena nećaka Mia i odvezla se taksijem, a vratila se posle pola sata. Pevačicu i njenu bebu su posetile patronažne sestre.

(Izvor: 24sata.hr)

 

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA