Leonarda Dikaprija umalo rastrgla ajkula! (VIDEO)

 
  • 4

- Polovina njenog tela je bila u kavezu, a polovina napolju! Ja sam se sklupčao na dnu kaveza, ali srećom, ona se zaglavila, par puta je probala da me ugrize, ali nekako sam preživeo - priča poznati glumac

Glumac Leonardo Dikaprio nedavno je otkrio da je 2006. umalo poginuo kada je u njegov podvodni kavez uletela velika bela ajkula, kao i da je preživeo pukom srećom jer se morska neman zaglavila između rešetki!

Tokom pauze snimanja filma "Krvavi dijamant" u Južnoafričkoj Republici, glumac je odlučio da proveri kako to izgleda iz kaveza posmatrati ajkule, međutim, ubrzo je sve krenulo naopako.

- Rekli su mi da se ovako nešto događa jednom u 30 godina. Tuna ili neka slična riba se zakačila na vrhu kaveza, i ogromna bela ajkula je skočila na nju, i iznenada upala unutra! Polovina njenog tela je bila u kavezu, a polovina napolju! Ja sam se sklupčao na dnu kaveza, ali srećom, ona se zaglavila, par puta je probala da me ugrize, ali nekako sam preživeo. To je bilo nešto najstrašnije što sam doživeo u životu - ispričao je glumac tokom intervjua sa Elen Dedženeris.

Pogledajte kako Dikaprio opisuje svoj susret sa ajkulom:

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA