INTERVJU, SPEKTAKULARNA ANA KOKIĆ: I kod nas postoje svetske zvezde! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 5

- Ne možete da zamislite šta je to, koliko traju pripreme i koliko je to vežbanja. Nikola mi je pre mesec dana rekao da ću da pobedim. Nisam mu verovala - kaže pobednica šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" u intervjuu za Telegraf

SVETSKI! Sjajna Ana Kokić sinoć je trijumfovala u finalnoj emisiji humanitarnog šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" i osvojila novčanu nagradu od 25.000 evra, koju je donirala jednogodišnoj devojčici Srni Sedmak, kojoj je hitno potrebna operacija.

U intervjuu za Telegraf.rs pevačica kaže da su joj pomešana osećanja nakon pobede.

- Osećam se i lepo i tužno. Tužno, zato što je kraj i što se sve ovo završilo. Nadam se da će mi svi takmičari priuštiti to zadovoljstvo da se i dalje družimo - počinje svoju priču Ana.

Kokićeva je oduševila auditorijum spektakularnom imitacijom njene američke koleginice Pink, gde je imala sjajan scenski i vokalni nastup. Kako kaže, pripreme su bile kratke i naporne.

- Za svaku imitaciju imamo pet dana maksimum. Ovu za Pink smo spremili za dva dana. Bilo je jako teško, vežbali smo pet do sedam sati dnevno. Već četvrti dan smo imali generalne probe - iskrena je Ana, koja je nakon pobede i uručenja nagrade priznala da joj je imitaciju finalu bila najomiljenija.

Supruga vaterpoliste Nikole Rađena kaže da joj prijaju nastupi s puno vratolomija i da su svi takmičari šoua "Tvoje lice zvuči poznato" pokazali da su svetske zvezde.

- Volim takve nastupe. Samo mi je žao što smo u takvoj situaciji da u našoj zemlji nemamo toliko sredstava i uslova da svaki ovakav nastup izgleda spektakularno. Svi učesnici, ne samo ja, pokazali su da i kod nas postoje svetske zvezde, ne samo oni "preko bare". I mi smo sposobni za sve šta i oni rade, i to za mnogo manje vremena. Oni to pripremaju za jedan, dva, ili tri meseca, ili za čak pola godine, a mi to spremimo za pet dana. Veliki rispekt za sve takmičare - navela je Kokićeva.

Popularna pevačica dodaje je porodica podržavala sve vreme i otkrila da joj je surpug Nikola Rađen rekao da će pobediti.

- Veliku podršku imala sam od svoje porodice. Nikola mi je pre nekih mesec dana rekao da ću da pobedim. Nisam mu verovala i to se obistinilo. Sve vreme sam imala njegovu podršku. On me nagovorio da pristanem na sve ovo - otkriva pobednica prve sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Na pitanje da li postoji imitacija koja joj je bila najneomiljenija, odgovara odrečno:

- Bilo je samo onih imitacija oko kojih sam se nervirala i bila pod stresom što nisam mogla da ih spremim savršeno dobro jer nisam imala dovoljno vremena. Naravno, ja sam kroz ovaj šou imala i svoje obaveze, vikendom sam putovala i radila - kaže pevačica.

Ana je pohvalila sve takmičare ove popularne emisije i navela da su svi dali svoj maksimum.

- Svaki od takmičara je bio specifičan po nečemu. Ne mogu da izdvojim nikoga. Stvarno su se svi trudili. Ne možete da zamislite šta je to, koliko traju pripreme i koliko je to vežbanja. I pored toga, svi mi radimo svoje poslove. Svi smo se trudili maksimalno, dali smo sve od sebe, više od 100 posto. Ne mogu da izdvojim nijednog, sve ih puno volim - iskrena je Kokićeva.

Na kraju, Ana je svoju zasluženu pobedu proslavila s kolegama iz emisije "Tvoje lice zvuči poznato", s kojim će nastaviti da se druži, ali i sa svojim najmilijima.

Sjajan nastup Ane Kokić u finalu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" pogledajte OVDE.

(V. Đorđević)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    29. decembar 2013 | 12:52

    Svaka cast! Zasluzena pobeda :)

  • Marko

    29. decembar 2013 | 22:11

    Ana je pravo otkrice,posle ovog x faktora bice jos popularnija jer je pokazala da vredi,bravo!!!

  • Nebeski narod

    29. decembar 2013 | 16:03

    Kao i obicno u Srbiji, pobedjuje izgled i koreografija, a ne pevanje. Sto se tice svetskih zvezda, istina je, imamo jednu, zove se Zeljko Lucic. A ovi koji mogu sve kao ovi preko bare, nek predju baru i urade to isto tamo, videcemo kako ce proci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA