SAŠA POPOVIĆ OBJAVIO: Nema više "Zvezda Granda"!

 
  • 3

Posle decenije, najpopularniji domaći muzički šou odlazi u istoriju 2013.godine. Fajront zbog velikog broja pevača u produkciji. Uskoro počinje novo takmičenje...

Takmičenje "Zvezde Granda" više neće postojatiPoslednji pobednik biće izabran 2013. godine i takmičenje koje se na televiziji emituje već celu deceniju odlazi u istoriju.

Saša Popović je sinoć u toj emisiji objavio da će svi zainteresovani moći da konkurišu sve dok postoje audicije i da im je to poslednja šansa da postanu "Zvezde Granda".

Informativna služba "Zvezda Granda" danas se oglasila i zvaničnim obaveštenjem Popovićeve najave.

- Sa sledećom sezonom 2012/13. završavamo sa takmičenjem "Zvezde Granda", što govori da su ovogodišnje audicije koje ćemo raditi u narednom periodu ujedno i poslednje. Upravo zbog toga kastinge ćemo raditi širom cele države, ali u zemljama u regionu. Nakon što naredne godine odaberemo još jednog pobednika "Zvezde Granda", počinjemo sa novom emisijom, o kojoj je još rano govoriti, ali smo sigurni da će biti podjednako omiljena i gledana kao i "Zvezde Granda" - stoji u zvaničnom saopštenju emisije.

Ova odluka je donesena pošto su čelnici zaključili da u "Grand produkciji" ima dovoljno pevača i da je gužva. Saša Popović nije želeo ništa da govori o novoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skols

    26. februar 2012 | 18:07

    ne znam sto se svi radujete emitovace isto sranje samo pod drugim nazivom -.-

  • Lesinar

    26. februar 2012 | 18:04

    SRPSKI REP UMESTO OVOG SRANJA!!!

  • Sale

    26. februar 2012 | 20:26

    Otkad je rep muzika? Najobicnije recitovanje uz beat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA