Zbog Severine ostali očevi ne mogu da vide svoje žene i decu

 
  • 0

U splitskoj bolnici zabranjuju ljudima da posete svoje žene i decu, jer je tu - Severina

Slična priča kao sa Bijonse i njenojm bebom u porodilištu u Njujorku ponovila se i u Splitu zbog ovdašnje zvezde Severine i njenog deteta. Naime, izvesnog Edija Bosnića sa Korčule obezbeđenje nije pustilo u bolnicu da vidi svoju bebu, jer njegova supruga leži na istom spratu gde i hrvatska zvezda.

- Vreme za posete u porodilištu je od 16,30 do 17,30 časova, a ja sam tražio da me puste u 11 sati da vidim svoju ženu. Ne mogu da dođem u vreme poseta, jer poslednji trajekt za Korčulu ide u 15 časova. Da bih video ženu moram da prespavam u Splitu. Objasnili su mi da ne mogu da me puste pošto na drugom spratu, gde mi je žena, leži Severina. Znam da njen verenik dolazi kad god poželi, ali mi obični smrtnici to ne možemo - rekao je ogorčeni Bosnić.

Severinin menadžer Tomislav Petrović objasnio je da sa takvim stavom osoblja u splitskoj bolnici Severina nema nikakve veze i da ništa specijalno nije tražla.

- Severina nije imala nikakve zahteve. Ako su tom čoveku rekli da ne može da vidi svoju ženu zbog Severine, to su mu rekli na svoju ruku - objasnio je pevačicin menadžer.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA