VLADA PEROVIĆ: Arkan je pištolj krio u kragni, da mu bude pri ruci kad ga zaustavi policija (VIDEO)

 
  • 0

"Arkan je pištolje nosio uglavnom iza vrata da ih lako izvadi, baš u trenutku kad policija tamo u Nemačkoj naredi "ruke uvis"", ispričao je jedan od najboljih jugoslovenskih estradnih menadžera i Ražnatovićev prijatelj iz detinjstva

Vladimir Perović, jedan od najuspešnijih menadžera nekadašnje Jugoslavije, u emisiji "Goli život" koja će se emitovati u četvrtak na televiziji "Hepi", otkrio je mnogo toga zanimljivog, o čemu bi drugi radije ćutali. Među tabu temama našao se i Arkan Ražantović, njegov prijatelj iz detinjstva.

Perović, koji je tokom karijere lansirao zvezde poput Silvane, Lepe Lukić, sa kojom je svojevremeno bio i u braku, zatim, Ane Nikolić, Danijele Vranić i Cece Ražnatović, prisetio se i prijateljstva sa Arkanom, o kojem je otkrio i malo poznate detalje:

- Arkan je često dolazio kod mene, u klub "Duga". Pištolje je nosio uglavnom, iza vrata, da ih po potrebi vadi, baš u trenutku kad policija tamo u Nemačkoj naredi "ruke uvis". Jedanput je banuo sa kesom punom para i rekao da ide da kupi kuću pored Zvezdinog stadiona. Iako su tadašnje pevačice izbegavale gangstere, bio sam šokiran kad je Doris Dragović pobegla od mene baš kod Arkana - otvoreno je ispričao Perović.

Balkanski plejboj, kako ga mnogi opisuju, prvo je bio menadžer Silvane Armenulić, a onda se uplašio kad su oko nje počeli da se otimaju najmoćniji čovek Jugoslavije Stane Dolanc, gradonačelnik Beograda Branko Pešić i sportski komentator Marko Marković, dok je bila u razvodu od Radmila Armenulića.

Upravo to je bio izazov Lepi Lukić da ga otme i uda se za njega, jer je bilo sasvim prirodno da kraljica narodne muzike ima najlepšeg muža.

Posle svega, bezborj avantura i najlepših žena bivše Jugoslavije, Vlada Perović, kaže da je najlepša žena koju je upoznao njegova supruga Suzana Perović.

Još pikantnih detalja o kojima je govorio Vlada Perović pogledajte u emisiji "Goli život" večeras u 20.50 časova na "Hepiju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA