Sara kao vatrena Šakira, Željko kao rok legenda Milan Mladenović (FOTO)

 
  • 4

"Izvešću Šakirina dva velika hita - "Locca" i "Waka Waka", koja je ona izvela na dodeli evropskih MTV nagrada 2010. godine. Bitno je da se publika dobro zabavi", rekla je Jovanovićeva za Telegraf

Sedma emisija šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koja je na programu ove subote na TV "Prva", doneće nam nove imitacije dobro poznatih takmičara. Ljubitelji brzog ritma, publika, naročito muški deo, uživaće u nastupu Sare Jovanović koja je u originalu skinula vatrenu Šakiru.

Pokreti "iz kuka"i egzotičan ples izmamili su osmehe svima u studiju, a glas pevačice bio je identičan kao od kolumbijske muzičke zvezde. U izjavi za Telegraf, Sara je istakla da će publika moći da uživa u njenoj transformaciji i zahvalila je Mariji Mihajlović što joj je pomogla da dočara Šakirin glas.

- Presrećna sam što sam dobila šansu da je imitiram. To će biti jedna od boljih transformacija, što vizuelno, što vokalno. U pitanju je jedan od najspecifičnijih glasova na svetu. Biće tu puno jodlovanja i plesačica. Izvešću Šakirina dva velika hita - "Locca" i "Waka Waka", koja je ona izvela na dodeli evropskih MTV nagrada 2010. godine. Bitno je da se publika dobro zabavi - rekla je Jovanovićeva za Telegraf.

S druge strane, Željko Šašić će ove subote imitirati rok legendu Milana Mladenovića iz grupe EKV. Prema Željkovim rečima, ovo nije bio lak zadatak.

- Teško mi je bilo da se koncentrišem na gitaru koju sam držao sve vreme, Milanov karakterističan glas kao i pevanje u fiksirani mikrofon. Izubijao sam zube - kroz smeh je prokomentarisao pevač, koji je inače kuburio sa prehladom i imao temperaturu.

Inače, Šašić je bio raspoložen za šalu i bodrio je Tamaru Dragičević, koja je te nedelje doživela peh. Da podsetimo, mlada glumica povredila se tokom probe, ukazana joj je pomoć, a ona je insistirala da se vrati na scenu i uradi veoma zahtevnu interpretaciju kralja pop muzike Majkla Džeksona.

Specijalni gost žiri ove subote je Sergej Trifunović, koji je odmah rekao da će biti strog i pravičan u oceni imitacija. Popularni glumac ipak nije očekivao ovoliko zabave od svojih kolega, uživao je u tranformacijama, ali je ostao dosledan i strogo sudio o nastupima takmičara.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis.

    26. novembar 2013 | 16:02

    U sledecoj epizodi pobedjuje Sara, pa Knez ili Goca. Oni su jos preostali. Tako to ide...

  • Мотоциклиста

    26. novembar 2013 | 15:55

    Hoce li sarica dobiti neku ulogu gde ce biti obucena...

  • To sam ja

    26. novembar 2013 | 16:04

    Sarica malo debela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA