PRODUKCIJA FARME: Džidža laže, niko joj nije ukrao hranu za rođendan

 
  • 7

Produkcija rijalitija televizije "Pink" osudila je izjave bivše učesnice ovog šoua i istakla da nije istina da su joj "oteli" deo hrane koju je njen otac dostavio na dan njenog rođenja

Povodom izjave Aleksandre Stojković Džidže u pojedinim medijima da je produkcija "Farme" navodno "otela" deo hrane koju je njen otac dostavio na njen rođendan , oglasila se i produkcije rijalitija televizije "Pink". Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Bivša farmerka Aleksandra Džidža Stojković izjavila je medijima kako je produkcija "Farme" navodno "otela" deo hrane koju je njen otac dostavio na dan njenog rođenja. Ovaj spektakularni naslov je ipak daleko od istine. Kao i uvek, obavestili smo njenu porodicu koju količinu namirnica možemo uneti farmerima, ali su oni prekoračili dogovoreno. Zbog toga smo pozvali njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca i zahtevali od njega da preuzme višak, što je on odbio. Produkcija, takođe, nije dozvolila unos alkoholnih pića jer ista ne unosimo pre 23 časa. Isprva je Dragan Stojković potvrdio da će piće preuzeti nešto kasnije, da bi potom odustao i od te namere.

Produkcija Farme upozorava bivšu farmerku da ne iznosi neistine kako ne bi dovodila u zabludu javnost te tako proizvela i moguće konsekvence istog.", stoji u saopštenju produkcije rijalitija "Farma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Stojković Pixi

    16. novembar 2013 | 23:44

    Produkcijo...meze 'vamo! Alo, kamerman...vadi tu gajbu...tonac, vraćaj baklave...

  • nina

    17. novembar 2013 | 00:16

    A sto bi lagala?

  • Dragan Stojković Hercegovac

    16. novembar 2013 | 23:41

    Nije Džidža slagala...ona samo ne govori istinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA