TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sjajni Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste epizode! (FOTO)

 
  • 8

Mladi pevač oduševio je publiku imitacijom američke pevačice. Drugo mesto osvojio je Knez koji je "skinuo" Kemala Montena

Aleksa Jelić pobednik je šeste emisije šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" . Mladi pevač sjajno snašao u ulozi R'n'B dive Bijonse Nouls, a svojom koreografijom i pevanjem oduševio je publiku. Na drugom mestu našao se Knez, koji je imitirao čuvenog Kemala Montena.

Aleksa je odlučio da njegova nagrada od 1.000 evra ode društvu za slepe i slabovide.

Šou je počeo tako što je voditeljka Marija Kilibarda najavila je gostujućeg člana žirija a to će ove subote biti Bora Đorđević, koji je zahvalio odmah Željku Šašiću na sjajnoj imitacije njegove malenkosti.

Emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" otvorila je Tamara Dragičević, koja je imitirala bosansko-hercegovačkog pevača Laku i izvedbu njegove pesme "Pokušaj". Nakon svog nastupa, harizmatična pevačica je viknula:

- Nisam gola - rekla je srećno Tamara, aludiravši na njene ranije transformacije u ovom šouu.

Bora Čorba bio je impresioniran imitacijom glumice. S druge strane, Katarina je dodala da se njoj i Ivanu više dopada kada je Tamara gola, ali je dodala da je njen nastup bio dobar. Marija Mihajlović je rekla da se Dragičevićeva sjajno snašla u ovoj ulozi i da joj pevanje ide sve bolje.

Ivan Ivanović je ocenio Tamarinu imitaciju kao izvrsnu.

Sledeći na redu nastupio je Boris Milivojević, koji se ove subote transformisao u rokera Momčila Bajagića Bajagu. Glumac je izveo numeru Bajage i Insturktora "220 u voltima". Boris je opet oduševio a sam je priznao da mu prijaju transformacije u svetske muzičke zvezde.

Ivan i Bora su naglasili da je Milivojević više podsećao na Žeru iz "Crvene jabuke" i da je trebalo više, kako kažu, da mumla poput Bajage. Marija se nije složila sa svojim kolegama i navela da je Boris sjajno pevao.

Sledeći na redu bio je Aleksa Jelić koji je pokušao da "skine" nastup R'n'B dive Bijonse. U vrckavom ritmu mladi pevač je izveo hit američke super zvezde "Single Ladies".

Energičan nastup Alekse Jelića  dopao se svima, a Ivan Ivanović je naglasio da je pevač jedan od boljih riba u šouu. Marija je navela da joj je drago što je on dobio ono što mu najviše odgovara i dodala da je bio sjajan. Bora je dao najviše ocene za Aleksin nastup.

Katarina je istakla takođe da je Jelić bio sjajan i rekla da nikada nije uspela da nauči takvu koreografiju kao što je mladi pevač imao. Radivojevićeva je potom izašla na binu i zaigrala uz Aleksu, a od publike je odbila aplauz.

Učesnica koja je u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"  pevala na raznim svetskim jezicima jeste Ana Kokić. Posle Psaja i Pavarotija, plavokosa pevačica je predstavila duh Pariza izvođenjem numere "Je veux" njene francuske koleginice Zaz.

Ana je za svoj nastup dobila veliki aplauz, a supruga Nikole Rađena je istakla da nije bilo baš jednostavno. Katarina je pohvalila Kokićevu i navela da je bila sjajna i da je dočarala taj šik Pariza.

- Bitno je da Ana nije proždrnula nikoga - rekao je Bora, koji je rekao da ima u vidu da je Kokićeva imala zaista teške nastupe u ovom popularnom šouu.

Ivan je kazao da je Ana bila fenomenalna i da je sjajna takmičarka. Slično Mišljenje imala je i Marija Mihajlović.

Snežana Babić Sneki je konačno dobila pesmu iz svog faha, odnosno hit Ane Bekute, koju će večeras imitirati. Dugonoga pevačica se sjajno snašla u ovoj ulozi a publici je otpevala hit "Zlatiborske zore".

Babićeva je podigla publiku na noge, a Bora je naglasio da je Sneki bila sjajna u interpretaciji. Jedino što joj "zamera" jeste koji kilogram više i nezaobilazni Mrka. Ivan je nastavio u sličnom ritmu kao frontmen "Riblje čorbe" i da je i njemu žao što tu nije bivši ministar saobraćaja.

- Kada Ani fali Mrka, to je kao Haris Džinović bez brka - rekao je voditelj televizije "Prva".

Katarina i Marija su takođe nahvalili nastup Sneki.

Posle Snežane Babić, na red je doša nastup Nenada Kneževića i Željka Šašića. Knez je dobio zadatak da imitira Kemala Montena dok je Željko bio zadužen da se transformiše u Olivera Dragojevića, a ovaj tandem izveo je numeru "Nije htjela".

Ovaj duet je sjajno prošao, a Knez je priznao da je u ulogu Kemala Montena bilo stvarno teško ući. Bora je rekao da se Knežević bolje snašao i da je imao jednostavniji zadatak od Željka. Ivan je rekao da je Knez odlično otpevao ovu pesmu i da je do sada ovo bio njegov najbolji nastup do sada.

Katarina je rekla da je Željko imao težak zadatak i da je vrlo teško da iko "skine" Olivera Dragojevića. Za Kneza je navela da je bio isti Kemal Monteno. Marija je takođe bila oduševljena.

Naredni takmičari bili su Sara Jovanović, kao Majli Sajrus, i Skaj Vikler, kao Robin Tike. Mlada zvezda "Prvog glasa Srbije" i član grupe "Bad copy" nastupili su zajedno na sceni šouua "Tvoje lice zvuče poznato" i otpevali letnji hit "Blurred Lines".

I onda je usledilo iznenađenje šoua. Na bini se pojavio Ajs Nigrutin, koji se takođe maskirao. Nakon nastupa, dugokosi član grupe "Bad copy" našalio se sa svojim tamnoputim izgledom, i naglasio da je boju dobio na moru.

Bora je priznao da ne zna ovu pesmu i naveo da je Sara bila fantastična a Skaj veoma dobar.

- Nešto je falilo u ovom nastupu - zamerio je Ivanović, aludirajući da je Sara trebalo da se presavije i zavrti kukovima ispred Skaja, da bi replika bila kompletna. Njemu se suprotstavila Katarina koja je rekla da joj je drago što nisu kopirili do tančina originalni nastup koji je senzacionalistički i vulgaran.

Varnice su sevnule između Skaja i Marije Mihajlović, pošto se Marija javno požalila da su Sara i Skaj tokom priprema širili negativnu energiju, jer su odbijali da urade nešto od predviđenog, čime su narušili imitaciju. Isprovociran Skaj joj je oštro odgovorio:

- Meni je dojadilo da mi neko priča šta ću da radim. Dođite i pokažite - rekao je reper.

Za kraj šoua, nastupila je i Goca Tržan. Pevačica je ove subote imitirala Caneta Partibrejkersa i izvedbu njegove numere "Hoću da znam". Goca je oduševila kako svojim energeničnim nastupom, kao i oponašenjem Canetovog karakterističnog glasa.

- Dala si svoj maksimum - rekao je Ivan Tržanovoj.

Katarina se nadovezala da je Goca dobro obavila posao. Sa ovim se složila i Marija.

Posle takmičarskog dela, zapevao i Bora Čorba koji je publici izveo čuveni hit "Riblje čorbe" "Dva dinara druže".

Usledio je i glasanje. Bora Đorđević i Marija Mihajlovići dali su 12 poena dao Aleksi Jeliću, Ivan Ivanović i Katarina Radivojević Knezu. Potom su glasali i takmičari, a ukupnu pobedio odneo je Aleksa.

Učesnici su dobili i zadatke za sledeću subotu:

Boris - Toni Cetinski

Skaj - Mulen ruž

Tamara -Ederlezi

Sneki - Električni orgazam

Sara - Bebi Dol

Željko - Alen Ademović

Ana Kokić - Lorin

Goca Tržan - Marina Perazić

Knez - Barbra Strejsend

Aleksa - Mulen ruž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ha

    16. novembar 2013 | 22:07

    Bravo, Aleksa, najbolji si! Svaka ti cast!

  • Tanja Ziramov

    17. novembar 2013 | 00:21

    da su ovo normalna vremena,kao sto nisu,vecerasnji bi ziri zbog svog skandalozno nedopustivog ponasanja momentalno dobio otkaz.izuzimajuci Boru.Mladjana,sjajna Sara im u tri reci odrzala predavanje iz kulture,umetnosti i lepog ponasanja.Ivan bi trebalo da zna da neciji nastup ne moze biti brilijantan,nego jedino briljantan.

  • DM

    17. novembar 2013 | 00:11

    Bravo! Skaj za ono, mislim sto si rekao Mariji i zasto nije izasla kad si je pozvao da izadje i da pokaze,kako je to trebalo da se od radi (na guzi) e svaka ti cast, neka si joj rekao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA