KARLEUŠA: Jedina sam branila Ognjanoviće, vi ostali ste pi*ke!

 
  • 22

"Dokazano je da su Ognjanovići nevini. Pitanje celokupnoj javnosti: Zašto sam opet samo ja branila, a vi opet bili pi*ke? Sram vas bilo!", napisala je pevačica na društvenoj mreži

Poznato je da Jelena Karleuša ne propušta priliku da iskomentariše aktuelna društvena i politička dešavanja, a ovoga puta se nije libila da oštro osudi medijski linč porodice Ognjanović, za koje se spekulisalo da su podigli preostali novac sa bankovnog računa nakon smrti ćerke.

Nakon što se ispostavilo da roditelji preminule Tijane Ognjanović ipak nisu podigli ni dinar sa računa, oglasila se i pevačica koja je istakla da je jedino ona stala u njihovu odbranu, dok su ih svi besramno "pljuvali".

- Dokazano je da su Ognjanovići nevini. Pitanje celokupnoj javnosti: Zašto sam opet samo ja branila, a vi opet bili pi*ke? Sram vas bilo! - napisala je na Tviteru.

Osim toga, ona je bez dlake na jeziku oplela i po trenutnoj situaciji u državi i huliganima, dok je svojim fanovima na Tviteru poručila da se bore protiv ovakvog života u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje kod Đanija: Folker krstio unuku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xena

    13. novembar 2013 | 15:55

    Opet ova alapača

  • N.N

    13. novembar 2013 | 16:14

    Чмараш жено,чмараш!!!!!!

  • Milesa

    13. novembar 2013 | 16:50

    Jao Majko Terezo, samo si ih ti branila, ju ju ju. Od kad si ti toliko bitna da je tvoje misljenje vazno? Zeno saberi se.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA