Čovek koji je pretio Madoni imao čitav arsenal bizarnih stvari

 
  • 0

U ormariću na Long Biču držao set noževa, Madonine fotografije, snimke na kojima su deca, obezglavljene lutke...

Američka policija je pronašla skriveno "blago" Roberta Duija Hoskinsa, čoveka koji je pratio Madonu i pretio da će kraljici popa prerezati vrat, ako ne bude njegova. Osim Madone pratio je i Hale Beri.

Set noževa, fotografija golog Hoskinsovog torza sa istetoviranim Madoninim likom na stomaku, fotografije pevačice, snimci dece, ranac sa likom Barbi i obezglavljene lutke, kako pišu američki mediji, pronađeni su u ormariću koji je Hoskins (54) davnih dana zakupio u Long Biču. Pošto nije više plaćao najam, ormarić je dobio novog vlasnika, koji je bio šokiran kad je video sadržaj ormarića i odmah pozvao policiju.

Podsećamo, Hoskins je uhapšen pošto je 1995. godine nekoliko puta upao na imanje slavne pevačice i pretio da će ubiti nju, njene asistente i njene telohranitelje. Među pretnjama je bila i ona da će Madoni, ne uda li se za njega, "prerezati vrat od uva do uva". U to vreme je bio beskućnik, a uhapšen je pošto ga je jedan od Madoninih telohranitelja dvaput pogodio u ruku, pošto je posegnuo za njegovim oružjem.

Hoskins je 1996. godine osuđen na desetogodišnju zatvorsku kaznu, a posle njenog odsluženja je smešten u psihijatrijsku ustanovu. Iz bolnice je pobegao 3. februara. Pronađen je posle nedelju dana u blizini bolnice Norvok, iz koje je pobegao, a policija u Los Anđelesu je objavila da je "osoba vrlo psihotična i nasilna kad nije pod uticajem lekova".

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA