NADREALISTI OTKRILI: Ovo je prava istina o vatrenoj kugli iznad Srbije (VIDEO)

 
  • 6

Nele Karajlić u "Nadrealnoj televiziji" pre skoro godinu dana do detalja predvideo kako će meteor "Miloje" pasti na područje bivše Jugoslavije i kako će oni koji budu imali tu sreću dobiti tri milijarde od Svetske banke za obnovu i razvoj

Nadrealisti na čelu sa Neletom Karajlićem još jednom su dokazali da svojim urnebesnim skečevima samo ne zabavljaju široke narodne mase, već i predviđaju događaje.

Naime, u jednoj od epizoda serijala "Nadrealne televizije" do detalja su objasnili pad meteora, koji su nazvali - "Miloje".

Prema "nadrealnim prognozama" NASA je zaključila kako će meteor pasti baš na teritoriju bivše Jugoslavije, tačnije regiona i kako se tome sve bivše republike raduju!

Razlog je veoma jednostavan: Država na koju padne meteor dobiće bespovratnih tri milijarde evra od Svetske banke za obnovu i razvoj.

Opsežnu vest objavio je Nele u čuvenom dnevniku "Nadrealne televizije", a stručno mišljenje o celoj stvari dao je bivši ministar za smak sveta, Marko Kataklizma.

Pogledajte video:

(Katarina Vuković)

Video: Tea na binu izvela pevača o kom je brujala Srbija: "Zbog tebe živim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MB

    10. novembar 2013 | 14:23

    Nadrealisti su dosada sve predvideli počevši s ratom u Bosni i deljenjem teritorije Bosne...

  • Ljubomir

    10. novembar 2013 | 17:47

    Oni su zaista kraljevi! I ne lupetajte da su bolje stare epizode, prepune su narodnjaka a malo smeha, ove nove su zakon!!! Neka zezaju i politicare i JEVropu i zasluzili su! Ove nove su suuuper a sa Svarcenegerom spot je najbolji do sada :)

  • Marina

    10. novembar 2013 | 14:18

    Sećam se starih nadrealista,to je bilo nešto najduhovitije na svetu.Ovo nije ni bleda kopija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA