Šinejd O'Konor želi gola da pozira za "Plejboj"

 
  • 0

Pevačica kaže da ima mnogo toga što kao mlada nije smela da uradi, a slikanje za "Plejboj" je jedna od tih stvari

Irska pevačica Šinejd O'Konor(45) želi da se skine i pozira za "Plejboj". Prema njenim rečima, ima toliko toga što nije htela ili nije smela dok je bila mlađa i zbog svog vaspitanja.

- Jedna od stvari koju želim da učinim je slikanje za "Plejboj". Sviđa mi se i ideja da napravimo intervju dok ja poziram u nekom seksi kostimu dok pričamo o ozbiljnim temama. Možda o ekonomiji! Zašto da ne, može da se priča o ozbiljnim temama dok ti je dupe golo, a ti stojiš na sve četiri sa psećom ogrlicom oko vrata - izjavila je Šinejd za časopis "Vord".

Ona je dodala i da svoju ćerku Rojšin (15) pokušava da zaštiti od sopstvenih izjava u medijima.

- Ne govorim pred njom ovakve stvari, nikada! Ona je, ionako, gora od mene. Odlučna je u nameri da se uda za pevača Meta Belamija iz grupe "Mjuz", bez obzira što je on u braku sa Kejt Hadson. Reč "Mjuz" joj je istetovirana na potiljku - ispričala je pevačica.

Podsećamo da je Šinejd O'Konor upamćena po tome što je za vreme jednog nastupa pocepala sliku Pape pred kamerama uzvikujući: "Borite se protiv pravog neprijatelja".

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA