Policajka Niki Minaž "privodi" golim grudima! (FOTO)

 
  • 11

Pevačica se nije previše istrošila za svoj ovogodišnji praznični kostim, već je na bradavice suptilno nalepila trake, a između grudi stavila sado-mazo kaiševe, kako bi dodatno istakla ionako prebujno poprsje

Ovogodišnji "Halloween" kostim Niki Minaž definitivno je bio najprovokativniji u Holivudu, a ujedno i najjeftiniji, budući da je R&B zvezda zapravo malo šta imala na sebi!

Ona je svoj kostim verovatno sama i osmislila, budući da nije bilo teško nalepiti crne trake "u krst" preko bradavica, obući mrežaste čarape i za pojas staviti lisice, a pošto je poznato da Niki uživa da svoje grudi istakne u prvi plan, ona ih je slikala iz svih mogućih uglova i tako počastila veći deo muške populacije koji je večeras bio onlajn.

- Policajka Minaž. Ko želi da bude uhapšen večeras? - predstavila se pevačica na Instagramu, dok su se dobrovoljci nizali u lavini komentara.

Osim erotičnih "krstića" na grudima, plavuša poznata po svojim oblinama, potrudila se i da u potpunosti dočara sado-mazo efekat, te je kaiševima između grudi definitvno svoj kostim zabranila mlađima od 18 godina.

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA