NADA MACURA: Ušla bih na "Farmu" (FOTO)

 
  • 4

"Žao mi je što sam odbila učešće na "Farmi". Mislim da ću možda prihvatiti na proleće, volela bih to pa makar bila i nedelju dana, makar me posle izbacili kao dosadnu", rekla je čuvena portparolka Hitne pomoći gostujući u emisiji "Prepodne sa Svetom Stefanovićem" na Naxi radiju

Nada Macura, jedna od najpozitivnijih ličnosti na našoj javnoj sceni i žena koja nas je naučila zašto je važno "slojevito oblačenje" a zašto "nositi flašicu vode sa sobom", rekla je da žali što nije među učesnicima rijaliti programa "Farma" na TV "Pink".

- Žao mi je što sam odbila učešće na "Farmi". Mislim da ću možda prihvatiti na proleće, volela bih to pa makar bila i nedelju dana, makar me posle izbacili kao dosadnu. Iskreno rečeno, ovu jesenju "Farmu" nisam mogla da uklopim uz svoje poslovne obaveze, a ako me budu ponovo pozvali, bolje ću "pripremiti teren", tako da ću moći da učestvujem u tom rijalitiju - ispričala je Nada gostujući u "Prepodnevu sa Svetom Stefanovićem" na Naxi radiju.

Da podsetimo, doktorka i portparol Hitne pomoći otkrila je pre mesec dana da je odbila da učestvuje u rijalitiju TV "Pink", pošto se ne bi snašla u svađama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA