ŠKOLA NA PRVOM MESTU: Ceca šalje Veljka na koledž!

 
  • 16

"On će ići na koledž u inostranstvu, ali još biramo koji. Za sada razmatramo neke škole u Beču i Londonu", kratko je rekla pevačica, kojoj je najvažnije da svoje mezimce iškoluje što kvalitetnije moguće

Svetlana Ražnatović planira da svojoj deci obezbedi najkvalitetnije školovanje, te je nakon britanske osnovne škole u Beogradu, srednje na Kipru, odlučila da starijeg sina Veljka upiše na neki od najcenjenijih evropskih koledža u Beču ili Londonu.

Iako Veljko tek sledeće godine polazi na fakultet, Ceca već sad razmatra koja škola bi bila najbolja za njenog naslednika.

- On će ići na koledž u inostranstvu, ali još biramo koji. Za sada razmatramo neke škole u Beču i Londonu - kratko je rekla pevačica, kojoj je u prvom planu da svoje mezimce iškoluje što kvalitetnije moguće.

Osim toga, da Ceca ne želi da ni Veljko ni Anastasija odrastaju pod pritiskom koji nosi njeno ime, naveo je izvor blizak pevačici, koji takođe ističe da Veljko planira da se vrati u Srbiju kada završi sa studijama.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • desa

    31. oktobar 2013 | 00:06

    Ajde kad pišete o Ceci,ali kad o njenom sinu i ćerki raspredate nebitne stvari i plasirate ih kao da to nekog intetesuje e pa to ne mogu da razumem..

  • gogillx

    31. oktobar 2013 | 00:03

    KOGA OVA INFORMACIJA ZANIMA?!? KO JE ON?!?

  • Fizioterapeut

    31. oktobar 2013 | 05:22

    E bas mi je drago sto razmišljaju tako fino... E ljudi nemaju hleba da jedu a oni kao 2 godine unapred planiraju gde ce da studira...normalan čovek se i plasi dok mu dete odrasta kada ce morati da mu kaze nemam za školovanje...e srbijo propala i bedna...ma... Kome puca za cecu i školovanje...i jos da ce da se vrati posle...ma koga "bole za to...sto pokrenuce privredu i podići standard...strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA