SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja moju ćerku, strpaću ga u zatvor!

 
  • 11

- On tamo može da ubije nekoga i niko neće da reaguje. Ja ću lično sa policijom da odem na imanje kako bi ga uhapsili - kaže besna Rosita Trajanović

Rosita Trajanović, majka Sare Trajanović, pobesnela je nakon što je Ivan na "Farmi" njenu ćerku uštinuo za ruku i ostavio joj modricu, i u intervjuu za "Alo" kaže da je Marinković monstrum koji svakodnevno maltretira Saru, kao i da će, ako on ponovo fizički nasrne na nju, sa policijom otići u Lisović da bi uhapsili bivšeg supruga Goce Tržan!

- Ovo nije normalno šta je moja mezimica doživela od tog monstruma. Da li je normalno da neko mom detetu napravi modrice na taj način? Lično ću se potruditi da nakon ovoga ode u zatvor i da plati za maltretiranje mog deteta. Ukoliko produkcija ne učini nešto povodom ovoga, ja ću lično da odem u sud da podignem krivičnu prijavu protiv njega. Kako ga nije sramota?! Ja sam zaista od početka bila korektna, mislila sam da je to šou, nema veze. Ali ako se nešto slično dogodi, ja ću lično sa policijom da odem na imanje kako bi ga uhapsili. Pa on tamo može da ubije nekoga i niko neće da reaguje - revoltirana je Rosita, koja dodaje će tužiti Marinkovića i zbog uvreda koje je uputio Sari i kada joj je, između ostalog, rekao: "Skote, idiote, je*em te u usta, je*em ti celu porodicu"!

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    31. oktobar 2013 | 10:13

    Gospodjo.Mogli ste malo i vi da vaspitate vase dete.Naj glasnija je,a naj mladja.Nema postovanja prema nikome.Laje i na zvezde,kad nema na koga.

  • Stranac

    31. oktobar 2013 | 10:21

    Gospodjo mislim da vasa kćer leti malo vise nego sto treba a i ovaj joj se prilepio tako da s kim si takav si ...

  • lejla

    31. oktobar 2013 | 10:31

    Mogla je mama Rosita malo bolje da vaspita svoju mezimicu,pa ne bi strahovala za nju,sudeci kako mama izgleda i cime se bavi,dodjes do zakljucka da iver ne pada dalje od klade.... gospodjo prvo cistite svoje smece....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA