Miroslav Ilić u žiriju šoua "Tvoje lice zvuči poznato" (VIDEO)

 
  • 2

Poznati pevač biće specijalni gost u trećoj po redu emisiji televizije "Prva", koja je na programu u subotu od 21 čas

Poznati pevač Miroslav Ilić biće specijalan gost treće po redu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i tako će se pridružiti standardnom tročlanom žiriju koji čine Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović. Popularni "slavuj iz Mrčajevaca" imaće tako priliku da uživo vidi kako imitira Aleksa Jelić, koji je na kraju prošle emisije dobio zadatak da "skine" legendu narodne muzike.

Da podsetimo, Željko Šašić će se nakon zajedničke imitacije Dina Merlina i Vesne Zmijanac vratiti pojedinačnom nastupu i to u liku svog imenjaka Željka Bebeka. S druge strane, Boris Milivojević će najverovatnije imati najzahtevniji zadatak, da prikaže vatrenu Tinu Tarner. Sara Jovanović će ponovo biti muškarac i iz kože Olivera Mandića uskačiće u kožu Milana Stankovića.

Skaj Vikler će ostati u svom žanru, budući da mu je zadatak imitacija kolege Grua.

Tamara Dragičević po prvi put menja pol i izvodi popularnu numeru grupe LMFAO. Sneki ima zadatak da pokaže razuzdanost Ajsa Negrutina, dok se Goca Tržan prebacuje na kanal Džeja Ramadanovskog. Knez postaje kopija kolege Džibonija, koji se ovih dana priprema za beogradski koncert u "Areni". Za kraj, prošlonedeljna pobednica Ana Kokić imitiraće korejsku muzičku senzaciju Psaja.

Najavu za četvrtu emisiju šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koji je na programu u subotu od 21 čas na televiziji "Prva", pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    24. oktobar 2013 | 10:13

    To nije show, to je blagi uzas.Ali dosadan do bola svakako.

  • Marija Mihajlovic

    26. oktobar 2013 | 03:36

    Ne kapiram zasto moje ime crnim slovima, a sva ostala crveno? U cemu je fazon? Pozdrav! MM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA