Kako da imate liniju kao Seve (FOTO)

 
  • 10

Marko Popa, lični trener hrvatske muzičke zvezde, istakao je da pevačica naporno vežba tri puta nedeljno, a da uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja

TRENING,TRENING I SAMO TRENING! Marko Papa, fitnes trener Severine Vučković, otkrio je kako ova hrvatska muzička zvezda održava svoju zanosnu liniju. On je za portal Zadovoljna.hr rekao da se ključ nalazi u vežbanju i da se tako i nakon tridesetih bedra mogu održati u formi i bez celulita.

Način na koje Severina priprema svoje telo za naporne scenske nastupe leži u funkcionalnom treningu koji je usmeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicione izdržljivosti. Njegov rezultat je izvrsna telesna forma s pažnjom usmerenom na izdužene i čvrste mišiće bedara.

Seve već duže vreme praktikuje odlazak na treninig tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Marka Pape, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja.

Sam trening se sastoji od vežbi za jačanje snage mišića koje se izvode na TRX spravi za vežbanje i sklopu vežbi "marinci", koja je usmerena na kondicionu spremu i snagu.

Drugi ciklus treninga uključuje ciljane kardio vežbe kojima se postiže kondicija, a izvode se na veslačkom ergometru, orbitreku i biciklu.

Vežbe osmišljene za Severinu usmerene su na rad mišića celog tela sve zbog prirode pevačicinog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vežbe.

- Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučujem pak ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vežbe koje praktikuje i Severina, a primerene su za svaku ženu i vežbanje kod kuće - rekao je Popa.

Na prvom mjestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vežbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vežbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, Marko ističe kako spomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

(Telegraf.rs / Izvor: Zadovoljna.hr)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    23. oktobar 2013 | 14:33

    riba iz dragstora pored zgrade 50 x bolje izgleda

  • MMilan

    23. oktobar 2013 | 14:42

    Lako je njoj kada vezba na jahti

  • Trut

    23. oktobar 2013 | 15:48

    Jeli Seksoman misliš na onaj drakstor na Ustaničkoj kod okretnice, na levu stranu? Opasna cica, oopasna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA