Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan

 
  • 2

Reper je iznenadio svoju devojku za njen rođendan tako što joj poklonio dijamantski prsten od 15 karata, a veridba je obavljena na stadionu u San Francisku koji je Kanje iznajmio za ovu priliku

Kim Kardašijan koja je juče proslavila 33. rođendan, dobila je poklon od svog dečka Kanjea Vesta kakav se poželeti može. Popularni reper je za ovu priliku zaprosio američku starletu pred njehivom prijateljima i porodicom na stadionu AT&T Park u San Francisku.

Vest je prvo zatražio blagoslov od majke Kim Kardašijan Kris Džener pre neko što je svojoj devojci postavio čuveno pitanje da li želi da mu postane supruga i predao joj besprekorni dijamantski prsten Lorejn Klark od 15 karata.

Da podsetimo, ovaj par se u vezi više od godinu i po dana, a Kim je Vestu juna ove godine rodila ćerku Nort Vest.

(Telegraf.rs/Eonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joo

    22. oktobar 2013 | 18:11

    Ove takozvane zvezde se natjecu ko ce poklonit bogatiji prsten od ko zna koliko karata,nije vazna skupoca u ljubavi,nek daju bar jednu desetinu siromasnoj deci sta nemaju za hleb!!!!!!!!

  • Ja

    23. oktobar 2013 | 08:47

    Daju oni svi i rade humanitarna gostovanja. E sad da li joj treba takav prsten, to ne znam...ali sigurna sam da sto vise novca zaradjujes pravih sebi vece zahtjeve...sto vise imas vise trosis!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA