NEPRISTOJNA: Rijanu izbacili iz džamije! (FOTO)

 
  • 8

Pevačica je izbačena iz Velike džamije u Abu Dabiju nakon što je napravila seriju fotografija koje je objavila na internetu, što je uprava verskog kompleksa proglasila neprimerenim

Uprkos tome što se tokom boravka u Abu Dabiju zamotalala od glave do pete u tradicionalne arapske odore, Rijanu su ipak zamolili da se udalji sa imanja jer se navodno neprimereno slikala ispred džamije i te fotografije postavila na Instagram.

Pevačica je bila odevena u skladu sa verom i tamošnjom kulturom, međutim, razljutla je i brojne obožavaoce time što je poziranjem ispred džamije narušila svetost samog mesta.

Uprava džamije objavila je da se radilo o privatnoj poseti pevačice koji nije dogovoren i da nije zatražila dozvolu za fotografiranje.

Ona je, poučena neprijatnim iskustvom ispred džamije, prilikom nastupa bila potpuno prekrivena belim širokim kostimom, kako na koncertu ne bi izazvala burne reakcije.

(J. J./huffingtonpost.com)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirkec

    22. oktobar 2013 | 10:06

    prosle godien sam bio svedok u nasem manastiru(vojvodina),kad je Otac pre molitve rekao jednoj mladoj dami koja je bila "pougola"da napusti svetinju.ona je srednjim prstom demonstrirala:"eve ti ga na"!??.i nikom nista

  • Edis Pazarac

    22. oktobar 2013 | 09:31

    Bilo koji verski objekat nije za ovo. Eno joj kupatilo sa ogledalom i sa wc soljom pa neka puči usne i neka se slikava do besvesti.

  • Zemunac

    22. oktobar 2013 | 07:49

    Sta zna svinja sta je dinja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA