OTKRIVA SVE: Anđelina Džoli dobija 50 miliona dolara za autobiografsku knjigu!

 
  • 6

"Zagarantovano je da će njena knjiga biti u vrhu liste bestselera u skoro svakoj zemlji na planeti, pa će stoga i ovoliki avans biti nadoknađen u prvih nekoliko nedelja prodaje", rekao je prijatelj glumice

Budući da se šuška da joj je preostalo još samo par godina života, Anđelina Džoli smatra da je sada pravo vreme za knjigu u kojoj će ceo svoj život podeliti sa planetom, a ponude izdavača dosegle su cifru i do 50 miliona dolara!

Glumica je poznata po burnoj prošlosti, dok svaki detalj iz provatnog života, koji je mnogo mirniji, i dalje inrigira javnost, te će stoga, ona kuća koja bude izdala njenu autobiografiju sedeti na ztanom rudniku. Toga svesni, izdavači su počeli da se utrkuju ko će ponuditi više, a na tapetu je basonosna suma od 50 miliona!

- Zagarantovano je da će njena knjiga biti u vrhu liste bestselera u skoro svakoj zemlji na planeti, pa će stoga i ovoliki avans biti nadoknađen u prvih nekoliko nedelja prodaje - rekao je izvor blizak Džolijevoj i nastavio:

- Oduvek je želela da uradi ovo i sada veruje da je pravo vreme. Nikada nije živela ovako mirno i ispunjeno kao sad. Postoje demoni u njenoj prošlosti, ali je ona sada na mestu mentalno i duhovno, i oseća se dovoljno prijatno da piše iskreno o svom životu - ispričao je njen prijatelj i dodao da tabua u knjizi neće biti, mada Anđelina ipak neće narušiti privatnost svoje dece.

(J. J./cosmo.ph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    21. oktobar 2013 | 22:51

    Zaista me zanima zivot i delo poremecene narkomanke, ma blago nama.. :)

  • Misic

    21. oktobar 2013 | 22:30

    Prelepa zena, preterano mrsava ali prelepa

  • Jogogo

    22. oktobar 2013 | 10:40

    Kao da je Jovanka Broz ili Indira Gandi pa ima šta zanimljivo da se pročita o prosečnoj glumici.Ma ajte molim vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA