KUPANJE: Ovako Rijana izgleda bez šminke! (FOTO)

 
  • 4

Možda neočekivano, tamnoputa diva uopšte ne izgleda loše, s obzirom na to da je publika redovno gleda "namontiranu" i sa kompletnom šminkom, te je ovo izdanje iznenadilo i obradovalo sve njene obožavaoce

Javnost je nedavno imala priliku da problematičnu R&B zvezdu Rijanu prvi put vidi umotanu od glave do pete u tradicionalnu arapsku odeću, dok je ona ubrzo intimne trenutke svog života podelila na Instagramu - slike bez trunke šminke ali i odeće, što je i logično, budući da se pevačica sikala u kadi.

Možda neočekivano, tamnoputa diva uopšte ne izgleda loše, s obzirom na to da je publika redovno gleda "namontiranu" i sa kompletnom šminkom, a u poslednje vreme, sve češće sa srvenim ružem, te je ovo izdanje iznenadilo, ali i obradovalo milionski auditorijum na internetu.

Ri-Ri se opustila u penušavoj kadi nakon iscrpljujućih nastupa u Južnoj Africi i Abu Dabiju, koji su se našli na spisku njene svetske turneje "Diamonds".

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA