Ivan plakao i rekao Sari da je voli, ona njemu da joj se povraća!

 
  • 5

Marinković je prilikom rođendanskog plesa sa Trajanovićevom još jednom farmerki izjavio ljubav, dok ga je ona iskulirala i otišla u drugu sobu da odmori jer joj je bilo muka

Nekadašnji suprug Goce Tržan Ivan Marinković je manekenki Sari Trajanović ponovo izjavio ljubav dok su plesali na proslavi njenog rođendana, da bi se njoj smučilo, te je otišla u drugu prostoriju da odmori.

Marinković je tokom plesa prokomtarisao da mu je mnogo drago što je njoj rođendan i da je u toku dana plakao zbog nje u dvorištu. Na njeno pitanje zbog čega je plakao, Ivan joj je rekao da mu se sve skupilo u vezi sa njom, da bi mu ona na to rekla da joj se povraća!

Sara mu je rekla da to nije zbog njega, dok je on nastavio da u svom maniru deli komplimente i dodao da je voli i da će ona moći uvek da mu se obrati ako joj nešto bude trebalo.

- Draga si mi drugarica, uvek ću te voleti - rekao je Marinković, dok je manekenka otišla u drugu sobu jer joj se zavrtelo u glavi.

(J. J.)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki TO

    14. oktobar 2013 | 22:50

    Mislim........ ko je ovog papana ubacio u farmu i zasto ? Ali kad bolje razmislim nije to farma to je stala za goveda kao sto je on i ostali .

  • Maxima

    15. oktobar 2013 | 05:03

    E ljigav li si ...

  • Anonymous

    15. oktobar 2013 | 01:04

    Koji bilde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA