VEČERA POMIRENJA: Vladina majka konačno prihvatila Natašu!

 
  • 5

Manekenovoj majci Jovanki nije se dopalo zanimanje Bekvalčeve, kao ni razlika u godinama, budući da je pevačica osam godina starija od njega, ali i to što je razvedena i ima malo dete

Majka Vladimira Vuksanovića u početku je negodovala njegovu romansu sa Natašom Bekvalac, međutim, kada je shvatila koliko se zapravo vole i da će svoju ljubav ozvaničiti, Jovanka je buduću snahu pozvala na večeru, kako bi izgladili odnose i razgovarali o planovima za venčanje.

Manekenovoj majci Jovanki nije se dopalo zanimanje Bekvalčeve, kao ni razlika u godinama, budući da je pevačica osam godina starija od njega, ali i to što je razvedena i ima malo dete. Uprkos tome što Nataša možda nije najidealnija snaha, Jovanka je ipak morala da pređe peko svojih principa i prihvati Vladinu odluku da se oženi novosadskom barbikom, te ju je ugostila na večeri.

- Jovanka je shvatila da je u pitanju ozbiljna ljubav. Večera je potrajala, raspričali su se i o predstojećem venčanju, za koje su se složili da bude samo za najbliže prijatelje i porodicu, na proleće - rekao je izvor blizak paru.

Da podsetimo, Bekvalčeva trenutno priprema novi album "Bezgrešna", a neke od novih pesama planira da predstavi za mesec dana.

(J. J./Blic)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA