Skarlet Johanson ponovo najseksepilnija žena na svetu!

 
  • 6

"Zar sam je jedina žena koja je to osvojila dvaput? Znate, moram se nekako snaći. Imam 28 godina, radim u svetu filma, moram nekako biti u toku", rekla je zanosna glumica

Fatalnu holivudsku divu Skarlet Johanson američki magazin "Esquire" izabrao je za najseksepiliniju ženu na svetu, a ovu laskavu titulu glumica je ponela i pre sedam godine, to jest 2006. godine.

Ovo je prvi put da je jedna žena dva puta izabrana za najvreliju cicu, a brojne njene obožavaoce ni najmanje ne čudi ovaj potez magazina, budući da zanosna Skarlet nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

- Zar sam je jedina žena koja je to osvojila dvaput? Znate, moram se nekako snaći. Imam 28 godina, radim u svetu filma, zar ne? Uskoro ću igrati uloge majki, i onda će s vremenom i one prestati. Moram nekako biti u toku - kroz šalu je rekla glumica.

Seksi, odnosno najseksi plavuša nedavno se verila za francuskog novinara, a dragoceni prsten prošetala je na Filmskom festivalu u Italiji, dok prisutni nisu mogli da odvoje pogled sa njenog izazovnog dekoltea.

(J. J. / huffingtonpost.com)

Video: Ceca sa Dejanom Kostićem otkrila prve informacije o albumu i Ušću 3, ljudi će "odlepiti" kad čuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA