Horoskop Severininog sina: Aleksandar će biti umetnik!

 
  • 3

Severininog sina zanimaće umetnost i javna scena. Biće vezan za majku, more, duhovnost i biće tvrdoglav, uporan i tolerantan, kažu astrolozi

Ako je suditi po zvezdama, Aleksandra Popovića, sina najpoznatije balkanske pop zvezde Severine Vučković, čeka zanimljiva budućnost. Kako tvrde hrvatski astrolozi, naslednik pop pevačice i srpskog biznismena Milana Popovića biće umetnik vezan za majku, more, duhovnost i biće tvrdoglav, uporan i tolerantan.

Prvo dete hrvatske pop-dive Severine Vučković  (Bik, 21.4.1972.) i srpskog "kralja bakra" Milana Popovića (Strelac 10.12.1965.) na svet je došlo 20. februara 2012. u 23:04 h, u splitskom KBC-u. Mali Aleksandar u horoskopskom znaku je Riba, vodeni znak koji često živi po diktatu svojih emocija, snova i mašte. Podznak mu se nalazi u Škorpionu, Mesec u Vodoliji, a najviše planeta u četvrtoj horoskopskoj kući (Sunce, Mesec, Merkur i Neptun).

Vodeni element izuzetno je naglašen u njegovoj natalnoj karti, a s njim i vezanost za majku, rodni grad, more i morske puteve, kao i okrenutost prema umetnosti, duhovnosti i kreativnom stvaralaštvu. Za malog Aleksandra se može reći da će biti prava umetnička duša, veoma osećajna i intuitivna osoba kojoj materijalna sredstva nikad neće zameniti ono što mu traži srce.

Podznak u silovitom Škorpionu kao i Mesec u hirovitoj Vodoliji odredili su mu veliku tvrdoglavost i upornost – upravo ono što Ribama tako često nedostaje, pa kad nešto bude istinski želeo, do kraja će u tome istrajati, bez obzira na posledice. Majčine ljubavi i nežnosti nikad mu neće biti dosta, pa bi Severina trebalo pažljivo da dozira svoje javne nastupe, a naročito da izbegava uplitanje javnosti u svoj privatni život.

Jupiter na vrhu sedme kuće svedoči da će i njega zanimati javni poslovi i javni uspeh, međutim, dok bude mali, sve će jako primati k srcu i jako će mu smetati tračevi i medijska naklapanja. S obzirom da mu je podznak Škorpion, a Venera u Ovnu, često će biti u obrambeno-napadačkom stavu, pa će i dobronamerne savete doživljavati kao kritiku, a sve ono što se piše o njegovim roditeljima – posebno majci, trajno će mu se urezati u sećanje.

Premda je kao Riba spreman oprostiti i svima pruži drugu šansu, nekad će se ponašati kao pravo zlopamtilo. Obeća li mu majka da će ga povesti sa sobom, pa se predomisli, kad se vrati, dočekaće je mali tvrdoglavi ćutljivko koji će tražiti najbolji način da je kazni. Njegovi roditelji moraju znati da će ga teško prevariti jer, ne samo što će lukavo razlikovati laž od istine, već će i svojom snažnom intuicijom moći da predoseti šta se krije iza njihovih lepih reči i obećanja.

Ipak, kako su mu Sunce i Mesec u konjunkciji s Neptunom, ni njega katkad neće mimoići zablude i loše procene, i to naročito kad bude zaljubljen. Takav položaj Neptuna sugeriše da mu je bliži majčin poziv nego očev te, uopšteno, da će biti bliskiji s majkom nego ocem. Njih dvoje će često biti "jedna duša", što se ocu neće baš uvek svideti. Tome u prilog ide i povezanost njegovog Jupitera s majčinim Suncem u Biku, kao i skladan međusoban odnos njegove Venere u Ovnu s njenim Mesecom u Lavu.

To je dete koje će. u svakom slučaju, trebati veliku pažnju roditelja, a naročito u vreme puberteta, kad će brojna i razna iskušenja na njega vrebati sa svih strana. Hladni Saturn u podznaku ukazuje da će doživeti iskustva koja će mu ostaviti opori okus u ustima i da će ga neke osobe jako razočarati. Trebaće mu neka mirna oaza u kojoj će se opustiti i pobediti crne misli, a koju će najverovatnije pronaći negde uz šum mora, miris borova i krik galebova.

(Izvor: Jutarnji list)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojin2

    23. februar 2012 | 09:50

    RT @telegrafrs: Horoskop Severininog sina: Aleksandar će biti umetnik! http://t.co/RD5B7Hhg

  • SirOliverrr

    23. februar 2012 | 09:49

    RT @telegrafrs: Horoskop Severininog sina: Aleksandar će biti umetnik! http://t.co/RD5B7Hhg

  • telegrafrs

    23. februar 2012 | 09:47

    Horoskop Severininog sina: Aleksandar će biti umetnik! http://t.co/RD5B7Hhg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA