RADIJSKI FESTIVAL: Ana Kokić, Saša Matić i Adil oduševili Beograđane! (FOTO)

 
  • 3

U klubu "Teatro" priređena je žurka za pamćenje, a poznati su više od tri sata zabavljali brojnu publiku

Održano je završno klupsko veče "Radijskog festivala", a najbolje narodne, ali i najveće pop hitove pevali su Saša Matić, Ana Kokić, Milan Stanković, Ivana Selakov i na veliko iznenađenje publike Adil.

Žurka je počela oko 21 čas, a u klub "Teatro" su među prvima pristigle Mia Borisavljević, Jelena Kostov i Ivana Selakov.

Prvi je nastupio Nemanja Stevanović, koji je razmrdao pripadnice lepšeg pola, budući da vlada histerija gde god se ovaj pevač pojavi. Nemanja je otpevao novu pesmu "Ti prelepa ženo", a nakon toga još nekoliko hitova.

Odmah potom, mikrofona se latila Ana Kokić, koja je stajlingom oduzela dah muškom rodu, budući da joj je dekolte bio toliko dubok, da su bujne grudi pretile da svakog časa ispadnu.

Ubrzo je stigao Adil, a onda i momci iz "Leksington benda". Atmosferu je dodatno zagrejao Milan Stanković, svojom mega slušanom pesmom "Od mene se odvikavaj". Nakon toga, usledilo je još nekoliko pesama.

Potom su nastupili Ivana Selakov i Adil, a Saša Matić je oduševio Beograđane. Žurka je trajala gotovo tri sata, a prepun klub bio je mali za sve slušaoce radija "Pingvin". Ipak i ovo veče je prošlo u znaku muzike, a gosti su oduševljeni napustili popularni prestonički klub.

Pogledajte kako je bilo na "Radijskom festivalu":

(A. Č.)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA