MODELSICU ČUVA 100 TELOHRANITELJA: Sandra Meljničenko se plaši otmice! (VIDEO)

 
  • 12

- Svi koji uđu u njihovu vilu u Moskvi potpisuju ugovor kojim se obavezuju da neće otkrivati lokaciju ove kuće! Bivša "modelsica" strahuje da će neko oteti njenu ćerku Taru ili ukrasti kolekciju umetničkih slika - navodi izvor blizak Sandrinoj porodici

Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, živi u stalnom strahu da će neko oteti njihovu ćerku Taru ili ukrasti njenu skupu kolekciju umetničkih dela, zbog čega se lokacija vile Meljničenkovih u Moskvi čuva u najstrožoj tajnosti, a kako navodi "Informer", bivšu "modelsicu" i njenu porodicu čuva više od 100 radnika obezbeđenja!

- U Rusiji je poznato da je Sandra skupila impozantnu kolekciju umetničkih dela vrednih desetine miliona evra. Plaši se da bi lopovi mogli da ukradu njenu kolekciju, pošto je jedan deo vile pretvorila u pravi muzej. Takođe, živi i u stalnom strahu da će neko oteti Andrejevu i njenu ćerku Taru. Zbog toga, posluga, obezbeđenje, dizajneri, svi koji provire u raskošnu vilu potpisuju ugovor po kojem se obavezuju da neće otkrivati lokaciju vile! Poslednjih godina je ubijeno nekoliko ruskih oligarha, pa Sandra strahuje za Andrejev život - kaže izvor blizak porodici Sandre Meljničenko, i dodaje da njen život nije nimalo lak.

Ovako su "modelsice" zvučale tokom devedesetih:

- Mada svi misle da Sandra uživa, nije baš tako. Njihova služba obezbeđenja ukupno broji oko 100 ljudi! Tu nevidljivu armiju čine profesionalci, među kojima nema ni Rusa ni Srba. Mnogi komentarišu kako ona nikada nije nasmejana na fotografijama, ali to i ne čudi, pošto živi u stalnoj paranoji - zaključuje prijatelj Sandrine porodice.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    3. oktobar 2013 | 14:51

    Meni je samo fascinantno,da pored svih miliona,aviona,kamiona ona nema da plati nekog DOBROG frizera!Na svakom mestu izgleda kao beskucnik koji nije mesecima prao kosu!

  • Jaaaa

    3. oktobar 2013 | 13:20

    Bem ti taki zivot u strahu

  • Mondo

    3. oktobar 2013 | 14:32

    cekaj, pa jel znala u sta ulazi? ili se udala pod prisilom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA