SRBIJO, GLASAJ: Naša misica se za pobedu bori protiv Filipinke!

 
  • 19

Na internet glasanju Aleksandra Doknić vodi sa 6.000 glasova ispred Filipinke Megan Jang, a glasanje traje do 28. septembra

Srpska misica Aleksandra Doknić na glasanju za mis interneta ubedljivo vodi protiv Filipinke Megan Jang. Doknićeva je sve bliža ulasku u top 10, a trenutna razlika je 6.000 glasova. Internet glasanje traje do 28. septembra, kada će se održati finale Izbora za mis sveta.

Iako je Aleksandra ubedljivo prva na listi, Filipinka se opasno približava, te je razlika manja nego juče. Devojka koja pobedi putem glasanja na internetu direktno ulazi u top 10 i takmičiće se za titulu najlepše na svetu. Aleksandra trenutno uživa na Baliju.

Ostale misice nisu ni blizu Doknićevoj i Jangovoj, budući da mis Nepala ima 26.000 glasova. Pomozimo našoj prelepoj misici da osvoji prvo mesto na ovom internet glasanju i tako izbori mesto u top 10.

Ukoliko Aleksandra pobedi, ovo će biti prvi put posle mnogo godina da je Srpkinja ušla u 10 najlepših na svetu. Srbijo, glasaj da naša misica ostane na prvom mestu. Svakodnevno možete glasati do 15 puta za našu predstavnicu. Ukoliko želite da naša Aleksandra postane mis interneta i uđe u top 10 za izbor najlepše na svetu, možete glasati OVDE.

(A. Č.)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • opaki

    16. septembar 2013 | 11:37

    kva nasa je 0 za Filipinku.!!!!

  • nina

    16. septembar 2013 | 21:28

    Lepe su obe ali ljudi moji ako vi ne ste za svoje ko ce biti? Zasto samo negiramo svoje ljude? Aleksandra je lepa.

  • Sanja

    16. septembar 2013 | 11:58

    Wow! Ja sam za Filipinku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA