SEVERINA SE OŠIŠALA: Moja kosa je vlasništvo frizera! (VIDEO)

 
  • 16

- Samo je došao i ošišao me, ja nemam nikakvih ingerencija, ja sam žena bez autoriteta. Videćemo kako će funkcionisati na bini, za sada osećam da mi fali kosa - rekla je pevačica o svojoj novoj frizuri

Hrvatska zvezda Severina Vučković izgleda ne haje što njen bivši Milan pati da vidi njihovog sina Aleksandra, već uveliko radi na svom novom singlu, dok će album početi da snima krajem godine, a nedavno je, na iznenađenje brojnih fanova, promenila fizuru.

Pevačica kaže da se, bar kada je njena frizura u pitanju, ništa ne pita, već da je njen frizer potpuno slobodan da sa njenom kosom radi šta hoće.

- Samo je došao i ošišao me, ja nemam nikakvih ingerencija, ja sam žena bez autoriteta.Videćemo kako će funkcionisati na bini, za sada osećam da mi fali kosa - rekla je Seve za "Exkluziv" RTL-a, dok je potpuno iz svake priče izostavila nekadanjeg dečka Milana Popovića.

Poznato je da žene menjaju frizuru kada nešto menjaju u svom životu, dok pevačica kaže da je često sklona promenama i novim željama, i ističe da trenutno najviše želi da snimi novu pesmu, dok je rad na albumu planirala za kraj godine.

(J. J.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlostavljana ciganka

    12. septembar 2013 | 18:46

    Bolje snimi neki video zapis slican onom sa jahte,vidis da ti to ide od ruke

  • NN

    12. septembar 2013 | 19:28

    Ne znam zasto je to vazno za bilo koga od nas... Oj Srbijo medju sljivama...

  • ДАШОНИ

    12. septembar 2013 | 20:19

    MAЛОПРЕ НИСАМ УСПЕО ДА ПОШАЉЕМ ПОРУКУ , А САД КАЖЕМ ДА ЈЕ СЕВЕРИНА РУЖНА И ОДВРАТНА ,КАО ПОРНО ДИВА МОЖЕ ДА УСПЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA