IZABERITE NAJLEPŠU JUGOSLOVENKU: Koja misica iz nekadašnje SFRJ je najzgodnija? (FOTO)

 
  • 60

Predstavljamo vam devojke koje će se na izboru za "Mis sveta" takmičiti za Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, BiH i Srbiju, a vi procenite koja je najatraktivnija

OBRAČUN CRNKI! Batalite kladionice i prognoze stručnjaka, pogledajte devojke iz republika bivše Jugoslavije koje će predstavljati svoje zemlje na izboru za "Mis sveta" koji se 28. septembra održava na Baliju i procenite koja od šest misica,  a sve su crnokose, jeste najlepša Jugoslovenka!

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Sanda Gutić (19), koja u Austriji studira ekonomiju. Ona tečno govori engleski, nemački i italijanski jezik, ima braon pojas u karateu i ne odvaja se od svojih pasa, rotvajlera i čivave.

Za mis Hrvatske je izabrana Lana Gržetić (18) koja bi želela da postane modni dizajner. Omiljena zabava joj je jahanje, a sebe opisuje kao romantičnu osobu u koju možete imati poverenja.

Čast Makedonije će braniti Kristina Spasenoska (21), studentkinja iz Kičeva koja bi volela da postane policajka. Rekreativno igra košarku i odbojku, a omiljeno jelo joj je Cezar salata.

Crnu Goru će predstavljati Ivana Milojko (19), koja je rođena u Kotoru. Ona u Podgorici studira ekonomiju i umetnost, objavila je i knjigu poezije i najveća želja joj je da postane poznata književnica.

Maja Cotič (24), devojka iz Mirena je mis Slovenije. Studira ekonomiju i volela bi da jednog dana otvori lanac kozmetičkih salona. U svoje najveće uspehe ubraja to što je sa 10 godina bila prvakinja Slovenije u vožnji rolera.

Uzdanica Srbije je Aleksandra Doknić (19) iz Požarevca, studentkinja FON-a koja je veoma aktivna u humanitarnom radu a naša predstavnica trenutno vodi u izboru za mis svetskog interneta koji traje na Fejsbuku, a ako ostane na prvom mestu (ima čak 15.000 glasova više od drugoplasirane devojke), direktno će se plasirati u veliko finale "Mis sveta". Za Aleksandru možete glasati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali je da bira između koleginica, iznenadila odgovorima: Maju Berović stavili na teške muke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    11. septembar 2013 | 19:06

    Evo strucna analiza od mene makedonka najruznija,crnogorka konjoglava,slovenka najlepsa...

  • sone

    11. septembar 2013 | 19:10

    slovenka moze :D ova iz makedonije za gazenje kupusa i nasa je dobra

  • Petar

    11. septembar 2013 | 19:15

    hrvatica i srpkinja nerešeno..prelepe!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA