Željko Joksimović ispratio malu Anitu na transplantaciju srca! (FOTO)

 
  • 5

Pevač je izmamio osmeh devojčici kada se pojavio na aerodoromu, gde je došao kako bi joj poželeo srećan put i brz oporavak, a ovom prilikom obradovao ju je simboličnim poklonom, foto-aparatom, kako bi mogla da zabeleži svoj boravak u Beču

Dvanaestogodišnja Anita Balaž iz Šida, kojoj je potrebna transplantacija srca i pluća, jutros se uputila za Beč, a sa aerodroma iz Srbije ispratio ju je njen omiljeni pevač Željko Joksimović, koji je s devojčicom u kontaktu već mesecima.

Na aerodromu su pored poznatog kompozitora i pevača, Anitu i njenu majku Kseniju ispratili brojni prijatleji i novinari, gde će odmah po dolasku u Beč otići na kontrolu u "AKH" kliniku.

Anita Balaž u jednom intervjuu rekla da je još kao mala devojčica sanjala da upozna Joksimovića i da obožava njegove pesme. Ove godine, nedavno, Željko joj je čestitao rođendan, a danas je samoinicijativno došao na aerodrom kako bi joj poželeo brz i uspešan oporavak.

Kao simboličan poklon Anita je dobila foto-aparat da ovekoveči utiske sa ulica Beča i svoje prve vožnje avionom u inostranstvo.

Da podsetimo, sakupljanje novca za lečenje male Ante pomogla je i ćerka Svetlane Ražnatović, 15-godišnja Anastasija, koja je apelovala putem Fejsbuka da svi dobri ljudi pošalju sms poruke kojima će donirati novac za transplantaciju.

(J. J.)

Video: Barbara Bobak dovela Sunđer Boba i Patrika na koncert Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    10. septembar 2013 | 16:25

    Ljep gest :-)

  • ona

    10. septembar 2013 | 17:16

    Svaka cast!

  • Lara

    10. septembar 2013 | 21:55

    Samo kad je ona otišla na operaciju. Želim joj da se zdrava vrati kući i nastavi život kao svi njeni vršnjaci. Lepo od Željka što je obradovao dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA