VOTERSOV ZID U BEOGRADU: Ovo nas očekuje večeras u "Areni" (VIDEO)

 
  • 3

Koosnivač grupe "Pink Floyd" predstaviće danas u srpskoj prestonici svoje audio-vizuelno remek delo, koje je pre samo nekoliko dana izveo u Sofiji

Rodžer Voters, koosnivač legendarnog sastava "Pink Floyd", nastupiće večeras u "Kombank areni" sa produkcijom "The Wall". "The Wall" je, prema rečima organizatora, vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno.

- To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo - stoji u najavi Arene.

Audio-vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom. Do sada je prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavalaca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Sa Votersom na sceni "Kombank arene" nastupiće deca iz "Prihvatilišta", uzrasta od 10 do 15 godina. Zajedno će izvesti pesmu "Another Brick in the Wall (Part II)".

Pre nastupa u Beogradu, Rodžer Voters je svoje remek delo predstavio u Sofiji. Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

Ulaznice za koncert u Srbiji su najjeftinije na celoj turneji i kreću se od 3.900 do 7.500 dinara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    1. septembar 2013 | 17:01

    Ne znam za ostale ali ako ovo omasite....

  • @

    1. septembar 2013 | 23:18

    Dosadno.

  • bla-bla

    1. septembar 2013 | 19:36

    da da i onda mrmot zavije chokoladu u foliju!!!!!!!!!! sine pa nije ti ovo afganistan,da su te kidnapovali ovi nashi plavi andjeli bi te nashli u roku od odma!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA