Majka Anabele Bukve pokušala samoubistvo! Anabela: Još sam u šoku

 
  • 2

Jadranka Polutak, koja živi u švedskom gradu Malmeu, u svom domu je uzela prekomernu dozu sedativa i prebačena je u bolnicu

Majka pevačice Anabele Bukve (37), Jadranka Polutak (57) prošle sedmice pokušala je da izvrši samoubistvo.

Jadranka, koja živi u švedskom gradu Malmeu, u svom domu je uzela prekomernu dozu sedativa, odakle je nakon hitne intervencije Anabeline sestre Romanele (27) prebačena u bolnicu, gde će se oporavljati nekoliko meseci.

O uzrocima ovog događaja za sada se malo zna, osim da je Jadranka skrivala određene psihičke probleme uzrokovane zdravstvenim stanjem i nezadovoljstvom u emotivnom u životu.

- Teško mi je da pričam o tome i veoma se loše osećam. Ipak, srećna sam jer je moja mama trenutno u dobrim rukama i nadam se da će ova agonija brzo proći - kaže šokirana Anabela za magazin ''Story''.

- Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju - kaže pevačica.

- Još sam u šoku. Znam da su do nje doprle moje reči i da će neke nove tek dopreti, a ja je molim da nađe bar jedan dobar razlog da ostane među nama. Ona zna koliko je volim i kolika mi je podrška tokom svih ovih godina - kaže Bukva, čija sestra Romanela ne može da viđa majku koja je u bolničkoj izolaciji.

- Moja sestra je ta koja o svemu vodi računa, jer sam ja u Srbiji. Čim budem mogla da vidim mamu, otići ću u Švedsku. Romanela je u stalnom kontaktu s lekarima i znam da ona na najbolji način brine o svemu - kaže Anabela, koja zbog brige za mamino zdravlje prolazi kroz pakao i nema vremena da razmišlja o noviniskim napisima kako se navodno pomirila sa biznismenom Sašom Nedeljkovićem(29).

- Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske napise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave - kaže Bukva.

(Izvor: Story)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    21. februar 2012 | 08:32

    Cim budes mogla otici??? Tu se odmah krene a ne jao posao ovo ono, kao da si Madonna, a da si--ne bi se pogla podnijeti!

  • Bobana66

    20. februar 2012 | 21:11

    Znaci i ovakve stvari koristi samo da bi bila u medijima ..jadno ..fujjjj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA