Pogledajte novi Džibonijev spot (VIDEO)

 
  • 1

Poznati hrvatski kantautor objavio dugoočekivani video za numeru "20th Century Man", koja se nalazi na istoimenom albumu

Nakon video-spotova za singlove "Hey Crow" i "Broken Finger" sa novog albuma "20th Century Man", Zlatan Stipišić Džiboni ekranizovao je numeru "20th Century Man".

Video je režirao Filip Filković Philatz, a o saradnji sa poznatim hrvatskim kantautorom izjavio je sledeće:

- Pričao sam s Džibonijem o narednom koraku vezanom za našu saradnju za video-spot i oboje smo se odmah složili oko ideje za pesmu "20th Century Man". Dugo smo pričali i iz toga sam pokupio sve njegove emocije po pitanju prethodnog vremenskog perioda, koje smo se želeli da reflektujemo u videu. Spot se obraća jednom periodu koji se trenutno u većini slučajeva stereotipno prikazuje u popularnoj kulturi tako da sam želeo da izbegnem taj tipičan pristup i krenuo sam da proučavam ikoničke događaje tog vremena kako bih izvukao kvalitetne reference i ideje, sve zajedno spojim u video-spotu kroz apstraktnu dinamičnu radnju - rekao je Filković.

Da podsetimo, poznati hrvatski kantautor održaće koncet 25. oktobra u beogradskoj "Kombank Areni", što će mu biti prvi nastup u srpskoj prestonici.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zagrmela u Podgorici: Prozirna haljina i telo boginje, a kad je sišla sa bine...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    28. avgust 2013 | 17:16

    Nebitan lik.Više slušam Džimija Stanića,mada neznam ni jednu pesmu njegovu no ovog gibona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA