PUKLA LJUBAV: Kaća ostavila Baneta zbog prevare!

 
  • 6

"Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da u medijima ne govorimo ništa dok se glave ne ohlade, videćemo šta će biti sa našom vezom", rekla je pevačica

Nekadašnja "Zvezda Granda" Leskovčanka Katarina Živković okončala je trogodišnju vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, nakon što je, navodno, saznala da ju je prevario tokom leta. Par je najpre pokušao da razlaz sakrije od medija, međutim, kraj velike ljubavi potvrdila je sama Katarina za "Blic".

Rijaliti par već nedelju dana ne živi zajedno, a mlada pevačica potvrdila je za medije da je ostavila svog dugogodišnjeg dečka Baneta.

- Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem međusobnom odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade i videćemo šta će se desiti sa nama - izjavila je Leskovčanka i time zaključila dalje spekulacije o odnosu sa Jankovićem.

Ljubavna idila poljuljala se kada je Katarina videla fotografije svog dečka sa drugom devojkom na jahti, dok se ona na sva usta hvalila kako su ona i Bane u harizmatičnoj romansi, a on se navodno "švrvćkao" okolo.

- Kaća je vrlo opuštena i fina devojka. Ona je uvek do sada Banetu opraštala što se ponaša slobodnije i švrljka okolo. Sad joj se sve smučilo i odlučila je da ga ostavi. On se pravdao kako nije imao ništa sa tom drugom devojkom i kako joj je veran, ali ona je baš ljuta na njega - ispričala je Kaćina drugarica.

Popularni par svoju romansu je započeo u TV šou "Farma" 2010. godine, u kome je Katarina osvojila glavnu nagradu od 1oo.ooo evra, a ubrzo nakon završetka rijalitija, započeli su i zajednički život pod istim krovom. Spekulisalo se da su nekoliko puta raskidali tokom godina, međutim, nijednom nisu definitivni kraj potvrdili medijima, sve do sad.

(J. J./Blic)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    24. avgust 2013 | 19:32

    Coveka odlicno znam licno,dobar je. Ali njega nikada nisam mogao da smislim da bude sa jednom devjkom,znam dobro koliko ih je vodio kod mene u kucu. Drugo,zna on sta radi,potrosili su pare sa farme,uzeo je sebi bolje auto,digo rejting,realizovo je nesto. Kaca je glupa,nezna ona nista. A to da je prevario sigurno da jeste...

  • Marko

    24. avgust 2013 | 16:55

    Dobro jutro "pametnice" , to se godinama zna, covek j*be sta stigne, kako i ne bi kad podvodi ravice vec duze vreme... bolje se vrati ti u leskovac, gde ti je i mesto...

  • Ivan

    24. avgust 2013 | 15:56

    Pametan decko... A ona nek se vrati u zavicaj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA