MILAN: Krstiću sina i u pravoslavnoj crkvi!

 
  • 14

"Severina je insistirala da se venčaju, dok je Milan smatrao da bi trebalo bar neko vreme da žive zajedno i upoznaju se, a do veridbe zapravo nikada nije ni došlo", ispričao je izvor blizak biznismenu

Borba srpskog "kralja bakra" Milana Popovića za sina Aleksandra i dalje traje, dok on navodi da nema nameru da zatraži puno starateljstvo i ističe da je imao dogovor sa Severinom da nakon katoličke, njihovo dete bude kršteno i u pravoslavnoj crkvi.

Buran razlaz Popovića i Severine i dalje odzvanja u medijima, a novi detalji podmiruju žnatiželjnu javnost. Naime, blizak izvor biznismenu otkriva da on zapravo nikada nije imao nameru da oženi hrvatsku pevačicu, i da je za njihovu navodnu veridbu, ni manje-ni više, saznao iz novina.

- Severina je insistirala da se venčaju, a Milan nije želeo jer je smatrao da bi trebalo bar neko vreme da žive zajedno i da shvate da li će to funkcionisati. Do veridbe nikada nije došlo, Milan čak nije ni prsten kupio. Razgovora na tu temu je bilo, ali se na tome i završilo - rekao je izvor za "Alo".

Uz to, ističe da je srpski "kralj bakra" uporan u nameri da vidi svog sina, ali i da nije zaboravio dogovor koji je imao sa bivšom devojkom oko krštenja malog Aleksandra, a koji je pevačica prekršila i krstila naslednika u katoličkoj crkvi Rijeci, bez prisustva oca deteta.

- Njih dvoje su se dogovorili da će njihov sin, koji nosi ime Milanovog oca, biti kršten u pravoslavnoj crkvi u Vršcu, kao i da će kad odraste sam odabrati veru. Nedavno ga je i vodio na Kipar gde ga je učio verskim običajima - rekao je izvor i dodao da biznismen zapravo ne želi da Aleksandra odvoji od majke, već samo da ga oboje podjednako vaspitavaju i viđaju.

Milan je nedavno obelodanio da je konflikt nastao zbog uslova koje mu je Seve postavila, u kojima od njega zatheva materijalna dobra i komfor, premda priznaje da pevačica nije bila takva kada su se upoznali.

- Milan sumnja da Severinu neko savetuje i okreće protiv njega i da ona zbog toga sve to radi. To je zaključio, jer Severina pokazuje interes za njegovu imovinu, što se nije dešavalo ranije i on je ne zna kao takvu - dodaje izvor blizak Popoviću.

(J. J./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    23. avgust 2013 | 19:02

    A ona je mogla da uradi bez njegovog pristanka... Zivelo PRAVOSLAVLJE!!!

  • Ja

    23. avgust 2013 | 18:28

    Cuj on je ne zna kao takvu, sta do sad bila sa siromasnim muskarcima ? ! Svi je znamo kao takvu

  • Makarije

    24. avgust 2013 | 00:00

    I bog stvori kafansku pevačicu,....lep film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA