Bora Đorđević ide na operaciju žučne kese

 
  • 4

"Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je u pitanju rutinska operacija", rekao je frontmen "Riblje čorbe"

Bora Đorđević, frontmen benda "Riblja čorba", mora na operaciju žučne kese. Poznati roker je naglasio da ga nije nimalo strah od hirurškog zahvata i da će se uskoro vratiti pevanju.

- Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je u pitanju rutinska operacija, a dodatnu olakšicu mi predstavlja to što ću ići na intervenciju laserom, tako da je čitav proces, kao i sam oporavak, brži, lakši i bezbolniji - rekao je Đorđević za "Kurir", i dodao da će povesti malo više računa o ishrani:

- Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem jer sam se korigovao u tom smislu još pre nekoliko godina - kazao je Bora Čorba.

Poznati roker je naglasio da njegov zdravstveni problem neće poremetiti nastupe u Londonu i Varšavi. Što se tiče koncerta "Riblje čorbe" u Rusiji povodom obeležavanja 70 godina od Staljingradske bitke, otkazana je, kako navodi Đorđević, iz njemu nepoznatih razloga.

(Telegraf.rs/"Kurir")

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA